Borítókép: Milyen könyveket kéne olvasnod a csillagjegyed alapján? Forrás: Getty Images

Milyen könyveket kéne olvasnod a csillagjegyed alapján?

Milyen könyveket érdemes elolvasni? Ebben szinte senki nem ért egyet. Vannak, akik műfajokra esküsznek, imádnak például romantikus, kalandos, vagy épp horrorisztikus regényeket olvasni. Mások inkább szerző alapján keresnek műveket, vagy kifejezetten a díjnyertes szépirodalmi kiadványokat falják.

Vajon mitől alakul ki a kulturális ízlés? Elképzelhető, hogy a csillagjegyünknek is van rá némi hatása?

Persze a dolgot nem kell túl komolyan venni. Akár élsz-halsz az asztrológiáért, akár lenézed, valljuk be, összességében kellemes szórakozás a csillagok állása alapján osztályozni magunkat. Nézzük meg, pusztán csak játékból, milyen irodalmi zsánerek köthetők össze a személyiségeddel a horoszkópod alapján!

A zodiákus 12 csillagjegye négy asztrológiai elem alá sorolható, galériánkban ezt a négy csoportot vettük górcső alá.

Ne feledd, november 10-13. között ismét JOY-Napok! Spórolj velünk, válogass a több mint 400 kupon között és vásárolj akár 70%-os kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, ahol többek között a Líra kuponjai is elérhetők, melyek segítségével kedvezményesen szerezheted be a kiszemelt könyveket! A részletekért KATTINTS IDE!

Szóval akkor milyen könyveket is vegyél?

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt itt!
A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.