Mi vár ránk a Szűz időszakában, amihez a Merkúr retrográd is csatlakozik?

Borítókép: Mi vár ránk a Szűz időszakában, amihez a Merkúr retrográd is csatlakozik? Forrás: Canva (Luca Paul)
Ez az év olyan időszaka, amikor hálás lehetsz az egyszerű örömökért, a naplementétől a családdal való grillezésig. Itt van minden, amit a 2022-es Szűz szezonról tudni kell.

Ahogy a szenvedélyes, reflektorfényt szerető Oroszlán szezon véget ér, áttérünk a megfontolt, elemző Szűz terepre. A Merkúr, a kommunikáció, a közlekedés és a technológia bolygójának uralma alatt a változékony Föld jegy lényege, hogy egyensúlyt érj el a napi időbeosztásodban, találd meg a varázslatot a részletekben, és gyűjtsd össze az információkat és alkalmazd azokat a mindennapjaidban irányított módon. Ennek megfelelően teljesen logikus, hogy a Szűz szezon a nyár végét és egy új tanév kezdetét foglalja magában.

Mikor van Szűz szezon?

A Szűz-szezon augusztus 22-én kezdődik és szeptember 22-én ér véget. A hatodik állatövi jegyként a Szűz időszaka segíthet újragondolni a szokásos nyüzsgést és befelé fordulni. A Föld jele az önfejlesztésről szól, ezáltal ihletet kaphatunk a nyár végén álmaink megvalósítására, ha felvázolunk egy tervet, majd lépésről lépésre haladunk vele.

Szűz szezon: mire számíthatunk 2022-ben?

Bár a Szűz-szezon jó alkalom arra, hogy olyan információkat gyűjtsünk, amelyek segíthetnek egy új törekvésben, előfordulhat, hogy az idén hátrafelé is vizsgálódni kell, hogy elvarrjuk a régi szálakat. 2022-ben a Szűz szezon egybeesik a Merkúr idei harmadik retrográdjával. A Szűz uralkodó bolygója visszafelé mozog szeptember 9-től 23-ig, majd a Szűzön keresztül szeptember 23-tól október 2-ig.

Nézd meg a galériánkat! Íme, erre számíthatnak a csillagjegyek ebben a Szűz szezonban.