Ez a lemezbemutató más, mint a többi! Különleges vendégekkel mutatja be új albumát Marge

Borítókép: Ez a lemezbemutató más, mint a többi! Különleges vendégekkel mutatja be új albumát Marge
Különleges este keretében tér vissza a színpadra Marge, hogy megmutassa, hogyan lehet egy lemez és egy alkotási folyamat önmagán is túlmutató, hogyan lehet egy előadó reményt adó, inspiráló és mendéket nyújtó a legnehezebb helyzetekben is. Színpadon most először hallható a Zsuzs lemez, az online vendégeskedés után pedig élőben mutatkoznak be a Szerdán Margenál sorozatban együttműködő alapítványok és egyesületek is.

Zsuzs

Marge egész fiatalon Zsuzs néven kezdett zenélni, a Zsuzs album így nem más, mint a múlt, a szembenézés, a megtett útra való visszatekintés. Nem az a fontos, hogy hol vagy most, hanem hogy honnan jöttél, és mennyi mindenen mentél át, amíg megérkeztél ebbe a pillanatba - vallja az énekesnő. A színpadon most debütáló lemez bátor szembenézés minden eltitkolt, de megélt fájdalommal, pusztító, de legyőzött nehézséggel, amit Marge legkisebb gyermekének, első kislányának gyógyító és leheletfinom megjelenése tesz egészen különlegessé. Az életút így teljes, a dalokból érezhető múlt rögös hidegségéből megérkezve a puha teljességbe.

"A Zsuzs egy vallomás és egy ajándék magamnak. Önmagamat ajándékozom, tessék, dolgozz vele. Ez vagy te. Ismerd meg, változtasd, fogadd el és szeresd. Őszinte, nyers, van benne szorongás, fájdalom, elengedés, befogadás, elfogadás, küzdelem és sok-sok szeretet. Olyan, mint amilyen én vagyok. Akinek fontos, hogy ki voltam, ki lettem, és ki lehetnék még, ha jó úton maradok. Most szeretném jól csinálni."

Az album a belső munka mellett egy nagy találkozás eredménye is: a lemez producere Hundred Sins, aki valódi inspiráló, támogató közeget biztosított Marge-nak az alkotás folyamata alatt. Ő kellett ahhoz, hogy Marge újra felfedezze önmagát a zenében, hogy ez a zenei visszatérés tisztító erejű és önazonos lehessen.

Szerdán Margenál

De az este nem csupán a befelé figyelésől szól, hanem a segítségnyújtás fontosságáról is, ahogy az az egész alkotói folyamatot is végigkísérte. Az elcsendesedés időszakában Marge különleges és egyedülálló módját találta meg annak, hogy hogyan adjon útmutatót, támogatást követőinek a közösségi média felületein a kihívásokkal teli időkben. Ez a példaértékű vállalás hívta életre a Szerdán Margenál tartalmakat kommunikációs teret adva egyéni és társadalmi szinten is fontos szervezeteknek, és egyben valódi segítséget nyújtva a rajongóknak.

A meghívott szervezetek vagy közvetlenül nyújtottak kapaszkodót Marge életének egy-egy nehéz időszakában, vagy munkásságukat általában tekinti inspirálónak és támaszt nyújtónak. A szokatlan, de példaértékű vállalás pedig azonnal életre kelt: a Szerdán Margenál alkalmak komoly sorsfordító pillanatokat hoztak, bizonyítva hogy milyen fontos és felelős döntés, ha az előadóművészek felé forduló figyelmet felelősségteljesen használja valaki.

Az este folyamán a meghívott szervezetek közül nyolc (Kék pont, Hintalovon, NaNe és Patent, Szeretest, TASZ, Császárvonal, Kikapcs, Monológ Coaching) élőben is bemutatkozik, hogy az online térből kilépve is találkozzhassunk egymással.

Építsünk Univerzumot!

Ezt a fontos estét zeneileg aZorka nyitja, aki fantasztikus hangja mellett dalszövegeiben annak is lenyomatát adja, hogy egy fiatal lány milyen kérdésekkel szembesül ma, és azokkal hogyan birkózik meg. Önazonossága, egyszerű, őszinte letisztultsága tökéletes indítója ennek az összekapaszkodásra és nagy találkozásokra is lehetőséget adó programnak.

Szeptember 17-én mindenki megtapasztalhatja, milyen felszabadító és energizáló, amikor újra rátalálunk saját erőnkre, és felismerjük azt a védőhálót, amit a körülöttünk lévő emberek, szervezetek nyújthatnak nekünk. Megtesszük az első lépést önmagunk és egymás felé, és elkezdünk építeni valami újat, valami otthonosabbat, valami közöset.

Erre az estére nem közönséget várunk, hanem azt, hogy mindenki elhozza önmagát, úgy, ahogy éppen van, mert számít, aki vagy!