Borítókép: Koncert vaksötétben

Koncert vaksötétben

Egy egyedi koncert-élményre szeretnénk felhívni minél több mindenki figyelmét, ahol nem a látványé, hanem a zenéé a főszerep. A pandémia kezdete óta először, 2021. augusztus 18-án a Duna Palotában lesz újra Vaksötét koncert!

A koncert kezdetén kialszanak a fények, és a következő egy órában csak a fülünkre hagyatkozhatunk a nézőtér teljes sötétjében. Inger-gazdag világunkban szokatlan vállalkozás egyetlen érzékszervünkre hagyatkozni, de pontosan ez a tapasztalás emeli ki a Vaksötét koncertet a nyár többi programja közül.

Szalóki Ági és a Budapest Bárból jól ismert Németh Juci és Kollár - Klemencz László lesznek az est felépői.

2018 óta eddig 7 alkalommal került sor Vaksötét koncertre. Kedvcsinálónak ezen a linken nézhetsz bele a Budapest Bár 2020-ban tartott vaksötét koncertjébe:

A koncert bevétele a Bodor Tibor Kulturális Egyesület működését támogatja. Az Egyesület a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Hangoskönyvtárát gyarapítja önkéntes felolvasók munkájának összehangolásával.

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület fennállásának három éve alatt már több mint 1950 új hangoskönyvvel bővítette a MVGYOSZ Hangoskönyvtárát, ezzel másfélszeresére növelve annak teljes állományát.

A koncert bevételéből az Egyesület a hangoskönyvek további gyarapításához szükséges műszaki eszközöket vásárol, például diktafonokat, mikrofont, illetve a hanganyagok vágásához, tárolásához számítástechnikai eszközöket.

Gyere el, és a koncert-élményen túl légy Te is egy nemes ügy részese!

Jegyek ITT vásárolhatóak meg!