Jóbarátok bakiparádé: szétröhögött videók viccesebbek, mint amik adásba kerültek

jóbarátok,baki Forrás: youtube
Te se fogod kibírni röhögés nélkül, ha megnézed ezeket a klasszikus Jóbarátok bakivideókat.

Még ha már nem muszáj otthon maradni, akkor is otthon maradunk néha, pizzát rendelünk és naphosszat a Jóbarátokat nézzük. Van az úgy. Könnyebb az ezredfordulós randiproblémákon csámcsogni, mint felhívni a saját anyukánkat telefonon. És persze néha egyszerűen nincs fontosabb tennivalónk annál, mint feküdni a kanapén és röhögni Joey diszfunkcionális vállrángatásain. Néha erre van szükség.

Csakhogy akad, ami még a „hivatalos” Jóbarátoknál is viccesebb: a nemhivatalos, alternatív verzió, amit bárki elérhet a Youtube-on. Ez pedig a bakiparádé, amelyben a szereplők sokszor újra és újra elröhögik a saját jelenetüket és egyik pillanatról a másikra Joeyból Matt, Phoebe-ből Lisa lesz, akik ugyanolyan emberek, mint mi (csak némileg szabályosabb a testalkatuk és színesebb ruhákat viselnek)... szóval színészből civillé változnak. Aztán vissza. Nézzétek meg a kedvenceinket:

Amikor Chandler végre nem rontja el, és erre Joey bakizik

Amikor Ross skótdudán játszik

A videó első felében láthatjuk az adásba került jelenetet, aminek a végén azért látható, hogy Jennifer Aniston nem bírja röhögés nélkül. Aztán a kimaradt jelenet következik, amiben mindenki gurul a röhögéstől.

Amikor Joey a kő-papír-olló játékba bevezet egy új elemet

...és becsusszan egy-két csúnya szó.

Amikor az Emmát játszó kislány ellopja a show-t

Például abban a jelenetben, amikor Amy, Rachel húga (Christina Applegate) eldicsekszik azzal, hogy az exének az édesapjával kavar. A kis Emmát játszó bébiszínésznő (akit egy ikerpár, Cali és Noelle Sheldon játszott, nem tudjuk, melyikük) spontán kacajra fakad, ami váratlan poénhelyzetet teremt. Sajnos ez a jelenet kimaradt.

...és amikor a kis Ben kisegíti a felnőtteket, akik elfelejtik a szövegüket

Egyébként Cole Sprouse-ról van szó, aki ikertestvérével, Dylannel együtt azóta fényes karriert futott be, most például a Riverdale-ben tündököl.

Amikor Monica megjegyzi, hogy Chandler olyan arcot vág, mint szex közben szokott, és David Schwimmer (Ross) nem bírja tovább

Lisa Kudrow Válogatott Röhögőgörcsei

Legalább négy évadból összegyűjtve. Mind kimaradt jelenet persze. Mentsd el és játszd le akkor, amikor tényleg nagyon rossz napod van!

És végül egy 13 perces őrület, benne a végleges jelenetekkel:

Hat alkalom, amikor a Jóbarátok szereplői nem tudták, hogy kell társasházban élni: