Borítókép: Hova menjek hétvégén gyerekkel? Íme egy menő hely anya-gyerek programozni! Forrás: Maison Buda

Hova menjek hétvégén gyerekkel? Íme egy menő hely anya-gyerek programozni!

Program a gyerekkel? Hétvégén? Egy héttel karácsony előtt? Bizony: a Maison Buda nem csak az év végére és az ünnepi készülődésbe megfáradt szülőkre, de a gyerekekre is gondolt. Családi Brunch vasárnapjaikon animátorok várják a legkisebbeket, miközben te önfeledten lazíthatsz és kóstolhatod végig a finomságaikat.

A karácsonyi készülődés, az ajándékok beszerzése, az ünnepi menü megterevezése és az alapanyagok beszerzése közepette egy kis szusszanásra, kellemes kikapcsolódásra vágysz? Remek programlehetőséget kínál a Maison Buda. A stílusos és elegáns étterem december folyamán, vasárnaponként Családi Brunch napokat tart, ahová bátran magaddal viheted az apróságokat is.

Biztos lehetsz benne, hogy a gyerekek nem téged fognak nyaggatni, a Maison csapata ugyanis animátorokról is gondoskodik; akik például kézműves foglalkozással kötik le aprónépet. Neked pedig nincs más dolgod, mint kényelmesen végigkóstolgatni a brunch ételeiket úgy, hogy közben akár két szónál is többet is válthatsz a férjeddel, vagy a barátnőiddel.

Forrás: Maison Buda

A gyerkőcöket december 19-én vasárnap, 9 és 13 óra között kézműves foglalkozás várja. A Maison Buda kicsiknek szóló programjai ráadásul nem szakadnak meg a karácsonnyal: a december 26. után következő vasárnap, január 2-án ismét várják az apróságokat is, szüleikkel együtt. Állandó gyereksarkuk pedig minden nap áll a legifjabb vendégek rendelkezésére.

Ha szeretnél biztosra menni, érdemes asztalt is foglalnod. Részvételi szándékodat jelezheted akár üzenetben a Maison Buda Facebook oldalán, de telefonon is, a +36 20 345 3665 számon. További információért pedig látogass el az étterem honlapjára.

CSALÁDI BRUNCH Minden vasárnap várunk titeket a Hegyvidék Bevásárlóközpontban 9 és 13 óra között! A gyerekeket animátor foglalkoztatja, miközben a szülők kényelmesen végigkóstolhatják brunch ételeinket. Gyertek el hozzánk, legyen ez egy szuper családi program a hétvégén 😊 Asztal foglalni érdemes! https://www.alamaisongrand.com/

Posted by Maison Buda on Saturday, December 11, 2021