home office,sorozat,tévé,háttérzaj Forrás: GettyImages

7 sorozat, ami kellemes háttérzaj a home office-hoz

Mennyien álmodoztunk róla, hogy az életünket home office-ból szervezhessük! Hogy ne kelljen az időt utazásra fecsérelni, megspóroljuk a benzint, magunk osszuk be az időnket. Megkaptuk. És nem is olyan könnyű ez a váltás, ugye? Sokan tapasztaljuk, hogy többet dolgozunk, mint korábban, hogy a napok szétfolynak, a kreativitásunk leül. Hiányzik az iroda nyüzsgése is, pedig odabenn sokszor zavart? Ezen legalább könnyen segíthetsz…

Az addiktiv.hu cikke.

Otthon maradtunk, ahogy kell. Felelősen bezárkóztunk, és tettük tovább a dolgunkat a négy fal közül. Most megtanuljuk máshogy tölteni a mindennapokat, új rutinokat építünk fel, új problémákkal szembesülünk nap nap után. És mert az állandóság, a folytatólagosság nagyon kell ezekben a napokban, teljesen rákattanhatunk a sorozatokra.

Amikre most is számíthatunk.

Segítenek legalább átmenetileg kiszakadni a feszültségeinkből, a bizonytalanságainkból. Segítenek megtalálni az egyensúlyt a home office-ban, akár a három meeting és két gyerek együttes kezelésében, akár az excel tábla és az őrületes csend orvosolásában.

Ez utóbbira mutatjuk, miket kapcsolj be a tipikus Jóbarátok, Girls, Agymenők kombináción túl, hogy jó társaságban érezd magad. És néha oda is sandíthatsz a képernyőre fél szemmel. De tényleg csak fél szemmel.

Jobb idők

sorozat,home office,jobb idők,addiktiv
Forrás: CR: Pamela Littky/FX
BETTER THINGS — Pictured: (l-r) Celia Imrie as Phil, Olivia Edward as Duke, Mikey Madison as Max, Hannah Alligood as Frankie, Pamela Adlon as Sam Fox. CR: Pamela Littky/FX

A totálisan őrült anya prototípusa, olyan, mint egy elszabadult ex-hippi, mégis gondoskodó, a lányait a realitásba visszarángató nő története. Sammy fáradt, szarkasztikus, fájdalmas, nyers, erős, karakteres, bámulatos. Egyedül neveli három lányát, akik persze mind teljesen más karakterek. A legkisebb szellemekkel társalog, a középső nem tudja eldönteni, hogy fiú legyen vagy lány, de mindettől függetlenül olyan okos, mint a nap, a legnagyobb meg szabadulna már a szoros családi emberfogásból. Az apa rég elköltözött, és egyikük sem számíthat rá, mert ő csak za ígérgetés szintjén teljesít. Kötelező néznivaló minden anyának és leendő anyáknak, Californication és Pamela rajongóknak és azoknak, akik szeretik a valóságot látni egy sorozatban. Bővebben itt.

The Bold Type

Már a 4. évadnál jár a The Bold Type, ami a Cosmopolitan magazin főszerkesztőjének saját történetén alapul és betekintést nyújt egy női lap szerkesztőségének változatos mindennapjaiba. Iszonyat könnyed, kifejezetten csajos, pont csak annyira mozgalmas, hogy munka mellé jó alaphangulatot adjon. Minimum a zenékkel.

Bizonytalan

A sztori egyszerű: Issa és Molly, két barátnő, együtt menetel az önmegismerés útján – keresik a helyüket a munkában és a magánéletben is. Szintén nem az a kategória, amit képkockáról képkockára kellene meredten figyelni, hogy végül követni tudd az eseményeket, de ne lepődj meg, ha táncolva viszed ki az üres bögrédet a konyhába, ha ez szól a háttérben.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!

A megfelelő rágcsálnivalók egy maraton sorozatnézéshez