Jennifer Lopezt szeretné a Hatalmas kis hazugságokba Reese Witherspoon

hatalmas kis hazugságok,jlo,reese witherspoon Forrás: Getty Images (2014)
A színésznő, aki egyben a sorozat egyik producere is, kolléganőjével, Laura Dernnel beszélgetett a harmadik évad lehetőségeiről.

Lassacskán belevágnak a Hatalmas kis hazugságok harmadik évadának elkészítésébe. Bár forgatókönyv még nincs és a koronavírus-járvány amúgy is gátat vet a filmforgatásoknak. Addig is Reese Witherspoon és Laura Dern, a tévésorozat főszereplői Instagram Live videóban több mint háromnegyed órán át társalogtak arról, hogy mit tartogathat a jövő Madeline Mackenzie és Renata Klein (az ő karaktereik) számára. Az is szóba került, hogy ki szerepelhetne még a harmadik évadban: Jennifer Lopez és Ice Cube neve merült fel.

Mármint mindig is reménykedtem, hogy J.Lo is benne lesz, mert olyan jólesne nekem egy kis J.Lo.

Érdekes, hogy J.Lo és Ice Cube egyaránt a popszakmában kezdték, ugyanakkor mindketten veteránnak számítanak már a filmiparban is. Lopezt nemrég agyondicsérték a kritikusok a hétpróbás sztriptíztáncosnőért, akit A Wall Street pillangóiban alakított. Ice Cube-ot pedig legutóbb talán a Pofoncsata című vígjátékban láthattuk.

Az HBO nemzetközi programigazgatója még 2019-ben megerősítette, hogy lesz harmadik évad, így Witherspoonék csak reménykednek, hogy nemsokára elkezdődhet a forgatás. „Igyekszünk, gyerekek. Próbáljuk kidolgozni a megfelelő történetet – hogyan alakulnak majd a dolgok azután a cliffhanger után?”

A Hatalmas kis hazugságok kaliforniai anyukákról szól, akik egy gyilkossági ügybe keverednek. A tévésorozat első évada Liane Moriaty azonos című regényén alapul, de aztán a sorozat producerei (köztük magával Reese Witherspoonnal és Nicole Kidmannel) továbbszőtték a cselekményt a következő évadban. A produkció eddig nyolc Emmy-díjat kapott, köztük Laura Dern, Nicole Kidman és Alexander Skarsgård, akiknek az alakítását Golden Globe-bal is jutalmazták.

Amíg el nem készül a harmadik évad, addig is nézegess sorozatokat, amikben már-már indokolatlanul sok erotikus jelenet van: