5 program, ami a gyereknapból élményt varázsol

Borítókép: 5 program, ami a gyereknapból élményt varázsol Forrás: Getty
Akinek gyereke van az pontosan tudja, hogy mióta megszülettek MINDEN NAP gyereknap. Ám mégis van egy nap, amikor még inkább igaz mindez. Ez itt a legjobb gyűjtemény, ha élményt szeretnél ajándékozni a gyerekednek.

Ebben az évben a kisfiam születésnapja pont gyereknapra esik - így még inkább érvényes, amit mindig hangoztatok tudatos édesanyaként. Az ajándék - még ilyen kicsi korban nagyon fontos -, de minden ünnepkor nálunk élmény is jár az ünnepeltnek.

Most vasárnap, ha tehetitek akkor az édesség helyett ragadjátok kézen a gyerekeiteket és adjátok nekik azt, ami a legfontosabb: az időtöket!

Készíts fürdőbombát!

A Lush budapesti három üzletében tudtok jelentkezni fürdőbomba készítésre. A Westend, Allee és a Fashion Street Lush boltokban van ez a program. Igazi illatos alkotás lehet belőle, ami 30 percet vesz igénybe, így utána még másra jut is idő, ha szeretnétek.

Egyszer volt Budán kutyavásár...


Pont ezért most nem is kutya vásár lesz, hanem egy gyerekeknek szerveztt bolhapiac Budaörsön. Ami igazi tudatos döntés, mert ki ne akarna boltost játszani egy napra, és még a régi játékokat is kiszelektálhatjuk.

Fafaragás

A Woodivity csapata is készül május 28-ra egy rendhagyó workshoppal gyerekeknek. Lehet fakardot, fadobozt, de akár epoxy ékszert is készíteni. Jelentkezzetek időben erre a különleges program, ami kicsiknek és nagyoknak ugyanakkora élmény lehet.

Csupa Mozi

A kis és nagyobb mozi rajongóknak a Puskin mozi kedveskedik egy egész napos programmal, ahol mindenki megtalálja a kedvére valót. Meglehet lesni a gépésztermet, régi mozi plakátokat. Azt hiszem erre mondják, hogy a sose nővünk fel; én ugyanennyire élvezem most is ezeket a programokat, mint gyerekkoromban.

Vásár és mese olvasás csomagolásmentesen

A kertvárosi csomagolásmentes boltban szombaton kibővül a kínálat és három olyan játék bolt települ ki a boltba, akik természetes, kreatív és fenntartható játékokat forgalmaznak.

Valamint lesz mesélés Endrész Timi által, aki a Tyúkanyó meséi c. podcast házigazdája többek között. Lehet válogatni nem csak finomságokból, hanem mindenféle szemet gyönyörködtető játékokból is.

Kívánom, hogy mindenki töltse úgy ezt a napot a gyerekével/gyerekeivel, hogy kicsit Ő is gyerek lehessen és megtanuljuk az Ő szemükkel nézni a világot.

Könyvet vásárolnál? Mutatjuk a kedvenceinket!