Filmek, amiket már alig várunk, hogy lássunk 2021-ben

Borítókép: Filmek, amiket már alig várunk, hogy lássunk 2021-ben Forrás: InterCom/UIP-Duna Film/InterCom
2021-re nagy terveik vannak a forgalmazóknak!

2020 kegyetlen mélyütés volt a mozik és a gyártók számára, hiszen az év első hónapjain kívül szinte elvágták a mozizás lehetőségét az egész világon. Kétség sem fér persze hozzá, hogy a koronavírus-járvány megoldása sokkal fontosabb dolog, mint pattogatott kukoricát rágcsálva beülni a legújabb alkotás premierjére, ám azért az év végére még a kevésbé elhivatottabb filmrajongókat is elfogta a vágy, hogy már néznének valami újat.

És lett is volna mit nézni, hisz rengeteg már leforgatott film várta, hogy bemutassák a mozikban, ám a premiereket csak tolták, és tolták, míg nem például voltak forgalmazók, akik úgy döntöttek, inkább valamelyik streaming szolgáltatónak adják el alkotásukat, míg mások erősen fontolgatni kezdték az online premierek kidolgozásának lehetőségét. De ott van példának a Wonder Woman 1984, amit bár itthon nem, de Amerikában bemutattak, és hát versenytársak híján tarolt már a bemutató hetén.

Ez is mutatja, hogy az emberek ki vannak már éhezve az új filmekre, és ami még fontosabb, a jó filmekre, és ha hihetünk a terveknek, és a mozik a járvány csillapodásával tényleg kinyitnak, akkor bizony lesz mit nézni. Most össze is gyűjtöttük, hogy jelenleg mely alkotásoknak van hivatalos 2021-es premierje, ami persze még nem garancia semmire, de mi nagyon reménykedünk!

Kattints ide és nézd meg, milyen filmek jöhetnek 2021-ben!