A falu, ahol összetartozunk - Jön az első Csendben Nő fesztivál

Borítókép: A falu, ahol összetartozunk - Jön az első Csendben Nő fesztivál Forrás: Szekeres Laura Virág
Két nap nőktől nőknek, ahol önmagunk lehetnek, elmélyedhetnek és kapcsolódhatnak! Egy hely, ahol nem kell félni kifejezni magukat és az érzéseiket. Egy hely, ami egyszerre kínál biztonságot és felszabadulást.
Mélyen hiszünk abban, hogy az a generációkon átáramló tudás, amelyet megannyi szív hordoz magában, itt képes lesz megtestesülni és virágba borulni.

A Csendben Nő-t 2021. januárjában a pandémia okozta elzártságban hozta létre Pocsai Loren és Horváth Bernadett, hogy éltessék és áramoltassák a nők közötti autentikus kapcsolódást.

Az első, online konferenciájuk több, mint 3000 nőt ért el és az itt elültetett mag szinte azonnal szárba szökkent, amikor is elindították az Online Akadémiájukat.

Egy év alatt közel 20 online kurzust zártak sikeresen és több, ingyenesen látogatható, online kerekasztalt, női kört, meditációt, önismereti programot és workshopot szerveztek.

Céljuk egy olyan közösség és kapcsolati háló életben tartása, ahol modern és hagyományos szemléletű női alkotók, vállalkozók, terapeuták, gyógyítók, anyák és lányaik tudnak kapcsolódni egymással és átadhassák egymásnak a generációkon átívelő női tudást.

“A fesztivál egyfajta reakció volt a követőink igényeire. Ám egy fesztivál megszervezése sok kihívással jár, alig várjuk, hogy végre találkozhassunk mindenkivel, akikkel az online térben már hónapok óta kapcsolatban vagyunk! Ez a kétnapos fesztivál egyfajta kiteljesedés és kitekintés a jövőbe.”
mesélik a szervezők.
Forrás: Stanislav Bendarjevsky
A Csendben Nő alapítói: Pocsai Loren és Horváth Bernadett(balról jobbra).

Az augusztus 11-12 szervezendő fesztivál a duó első nagyszabású projektje. 2 napon keresztül izgalmas programokkal várják a női közönséget, ahol többek között Palya Beával, Gergely Erzsébet, Bódis-Gál Éva, Weichinger Andrea és Devamani Jácint várja a vendégeket.

Az Istennők faluja egy ősi szimbóluma annak a helynek, ahonnan nővérségünk gyökerezik. Különböző előadásokban, körbeszélgetésekben, a self-care sátor bölcsőjében, az ének-kör felszabadító erejében, a napfürdőzés örömében, a kakaóceremónia békességében vagy a tánc és a zene vérpezsdítő élményében mind-mind ott él a Csendben Nő szíve és lelke. Ez a falu egy közös álom, egy hús-vér állomás és kapu a belső gyógyulásunk és a külső kapcsolódásaink felé. Mindkét nap színes programokon: műhelymunkákon, kézműves workshopokon és bensőséges előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. A gyermekeket biztonságos játszósarokkal és szakképzett segítőkkel várjuk a Manó-sarokban!

További információt ITT találtok!

Jegyeket itt lehet elérni: www.csendbenno.net/fesztival