„Az élet egy társasjáték. Nem kell játszani, de jó, hogy lehet.” – podcast beszélgetés Dombóvári Istvánnal

Borítókép: „Az élet egy társasjáték. Nem kell játszani, de jó, hogy lehet.” – podcast beszélgetés Dombóvári Istvánnal
A Mesélj, Anyukám! és a REGIO JÁTÉK közös podcast-sorozatának, a Játékidő legújabb epizódjának vendége egy olyan édesapa volt, aki a magyar stand-up comedy egyik meghatározó alakja, a Dumaszínház szórakoztató személyisége, író, a jászkarajenői művelődésiház igazgatója. Igen, ő nem más, mint Dombóvári István.

A REGIO JÁTÉK és a Mesélj, Anyukám! közös Játékidő podcast-sorozatának hetedik epizódjában Dombóvári István volt a vendég. Férj, édesapa, humorista, író, műsorvezető, "művházigazgató"... Felsorolni is sok, hogy mennyi-mennyi szerepben tündököl. Ám ez még csak a jéghegy csúcsa, ahogy ő fogalmaz.

Hiheteten egyszerűséggel és mérhetetlen nagy őszinteséggel ült le a mikrofon elé. A humorral átitatott beszélgetésben, olykor olyan komoly hangnemet is megütött, amivel a közönség talán nem sűrűn találkozik.

"A jó élet, az az egyszerű élet. És az egyszerű, az egy egyszerű kifejezés , amit hajlamosak sokan túlmagyarázni. Ma mindenki bonyolult, fura, modern, divatos.

Mindenki ugyanúgy néz ki, ugyanolyan a haja, ugyanolyanra csinálja meg a házat, ugyanúgy alakítja az életét az Instagramon. Bebonyolítottuk az életünket.

Mesélt az apaságáról, a hétköznapi életéről, a hamarosan megjelenő ötödik könyvéről és tavasszak debütáló hatodik önálló estjéről is.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a Google Podcast-on, Apple Podcaston, de a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!