Augusztus végén startol a Strand Fesztivál Zamárdiban

Borítókép: Augusztus végén startol a Strand Fesztivál Zamárdiban Forrás: strandfesztival.com
Még nem száz százalékig teljes a fellépők listája, de az már tutti, hogy 2022-ben a Strandfesztivál két év kényszerszünet után visszatér Zamárdiba.

Aki szereti a zenét és a magyar tengert, annak ott a helye augusztus végén a Balaton déli partján. Zamárdinak régóta jó híre van: főleg szuper strandjai és nyári fesztiváljai miatt kisváros létére az egész ország jól ismeri, sőt, európai szinten is népszerű célpont.

A remek fesztiválok egyike a Strandfesztivál, ami 2019 után újra elstartol a városban. Carson Coma, Bagossy Brothers, Follow the Flow, BeyAlex, Halott Pénz, Majka, 30Y, Hiperkarma, Belga, Kiscsillag, Ivan and the Parazol, a nemzetközi sztárok közül Sean Paul, a Clean Bandit, Alvaro Soler, vagy Parov Stela – hosszú és színes a lineup, ahol minden látogató könnyen megtalálja majd a neki valót.

Forrás: strandfesztival.com

Zene, parti, hullámzó Balaton – mi kellhet még? Talán a jótett. Ha időben megvetted a bérleted, örülhetsz, májusig ugyanis minden eladott bérlet árából 1000 forintot az ukrán menekültek megsegítésére fordítottak.