15 igazi tavaszi tevékenység, mely meghozza a lelki felfrissülést

Borítókép: 15 igazi tavaszi tevékenység, mely meghozza a lelki felfrissülést Forrás: Pixabay.com/ SilviaRita
A tavasz legjobb velejárója, a téli terhek magunk mögött hagyása. 15 tippünk van arra, hogyan is töltődj fel idén tavasszal.

Nincs is jobb, mint amikor ébredezik a természet. Ez most persze olyan elcsépelten hangzik, de ha igazán körülnézel, észreveszed jómagad is, hogy a téli szürkeség eltűnt. A bokrok, a fák rügyet hoztak, a nyáron árnyékot adó levelek finom kis bimbói nyiladoznak. Színek váltják fel az egyhangú fekete, fehér és szürke foltokat. A madarak vissza-visszatérnek és kezdik énekkel megtölteni az erdőt. Meleg burkaink lekerülnek rólunk és persze többet süt a nap, aminek a melegsége feltölti testünk belső világát is.

Jó, jó, jó! Befejezem ezt a szinte már Bridgertoni sorozatba illő idillt, apropó, láttad már az új évad részeit? Ha a fenti sorok nem ébresztik fel benned a tavaszt, akkor az utóbb említett sorozatot ne hagyd ki!

No de visszakanyarodva testünk feltöltődéséhez, mit szólnál, ha adnék pár tippet arra, hogyan is tedd aktívvá, léleksimogatóvá, feltöltődéssel telivé a tavaszt?

15 TIPPem van, melyeket a galériában találsz meg