Ha izgalmas otthonra vágysz, nem elég, ha egy áruházból szerzed be a bútorokat

Borítókép: Ha izgalmas otthonra vágysz, nem elég, ha egy áruházból szerzed be a bútorokat Forrás: The Matthew Kiss/Johanna Bertalan
A tömeggyártott, az egyedi, vagy a vintage bútorok híve vagy? Ha lakberendezőként tehetek egy javaslatot: ne válassz közülük, hanem keverd őket, ettől sokkal izgalmasabb és személyesebb lesz az otthonod.

Emlékszel még amikor a Harcosok klubjában Jack (Edward Norton) bemutatja a lakását, ami egy komplett IKEA katalógus? A jelenet elég viccesre sikeredett, mivel minden egyes darabot még konszignálnak is benne. A valóságban viszont ez inkább elkeserítő látványt nyújt.

Számtalan hasonló otthonban jártam az elmúlt évek során, és senkit nem bíztatnék arra, hogy példát vegyen a film főhőséről. Na nem azért mintha baj lenne a Svéd bútoráruházzal, sőt! Sokakhoz hasonlóan én is imádom a termékeiket, de abban az esetben, ha csak és kizárólag tőlük vásárolsz, akkor tényleg olyan lesz az otthonod, mint egy bemutatóterem. Tedd személyessé egyedi, vagy vintage darabokkal.

Most újra a #vegyélhazait csoportból szemezgettünk, ahonnan nem csak egyedi gyártású darabokhoz juthatsz, de régi felújított bútorokhoz is, sőt, ha a saját holmijaidat frissítenéd fel kicsit, itt erre is lehetőséged van.

Forrás: InStyle
Amikor a korlátozások miatt sok magyar kisvállalkozó került nehéz helyzetbe, kiadónk azt a célt tűzte ki, hogy segít nekik abban, hogy folytathassák tevékenységüket továbbra is! Létrehoztunk egy Facebook-csoportot, melyben mindazok az alkotók gyűltek össze, akik különleges termékeket vagy szolgáltatást kínálnak. A #vegyélhazait Facebook-csoportban megtalálod a legváltozatosabb magyar márkákat és termékeket.

Következzenek most a kedvenceink, de azt javasoljuk időközönként nézz körbe a csoportban, mert naprólnap ra elképesztő kincsekre és tehetséges hazai alkotókra bukkanhatsz!