Személyiségteszt: A választásod rengeteg mindent elárul rólad!

Borítókép: Személyiségteszt: A választásod rengeteg mindent elárul rólad! Forrás: Getty Images
Ebből a könnyen elvégezhető, szuper gyors személyiségtesztből sok mindent megtudhatsz magadról!

A személyiségteszteket nagyon sokan szeretik, aminek oka, hogy általuk bárki képes lehet arra, hogy felismerje jó és rosszabb tulajdonságait, megértse, bizonyos helyzetekben miért úgy reagál, ahogy. Ráadásul másokat is jobban meg lehet ismerni általuk, a közösen végzett tesztek jó beszédtémát szolgáltathatnak a pároddal vagy a barátnőiddel. Itt van például ez itt, ami arról árulkodik, milyen logika mentén gondolkozol, mi alapján döntesz. Felkészültél? Akkor irány a teszt és a megoldások!

Nézd meg alaposan a képet és válaszolj a kérdésre: ki a legnagyobb bolond?

Forrás: BrightSide
Hányas számot választod?

Ha az 1. számú személyt választottad:

Ha az első személyt választottad, akkor elég végletes típus vagy, aki nem küzd tovább, ha azt látja, szinte biztos a vereség. Inkább elfogadod a körülményeket olyannak, amilyenek és nem teszel a dolgokba fölöslegesen több energiát. Soha nem kezdeményezel vitákat, nyugodt, békés, már-már konfliktuskerülő típus vagy. Az ismerősök, barátok kedves embernek ismernek, aki mindig szívesen segít, és aki nagyra értékeli az őszinteséget.

Ha a 2. számú személyt választottad:

Ha a kettes számmal ellátott személyt választottad, akkor valószínűleg arról ismer a környezeted, hogy gyakran hozol elhamarkodott döntéseket, makacs vagy és úgy teszel, mintha soha semmit nem bánnál meg. Amikor legközelebb döntened kell valamiről ez jusson eszedbe és lassulj le egy kicsit tudatosan, gondold át, mi az, ami előrébb visz, mi az, ami segít elérni a céljaidat.

Ha a 3. számú személyt választottad:

Szóval a harmadik személyt választottad! Nem semmi, igazi harcos típus vagy! Ennek megvan az az előnye, hogy rendkívül kitartó vagy, ugyanakkor hátrány, hogy ennek megfelelően eléggé impulzív és meggondolatlan is. Nagyon erős az igazságérzeted, mindig a végletekig megvéded azokat az elveket, amiket vallasz. Szeretsz stratégiákat kitalálni életed problémáinak megoldására, amit mások irigyelnek, ezért sokszor kérnek tőled segítséget.

Ha a 4. számú személyt választottad:

A négyes számú személyt ezen a teszten csak az választja, aki igazi lázadó lélek, te olyan típus vagy, aki nem tud és nem is akar beolvadni, a nagy többséghez tartozni. Abban hiszel, ami szerinted helyes, nem mások határozzák meg a véleményeidet a világ dolgaival kapcsolatban. Ugyanakkor fontos lenne, hogy belásd, néha érdemes másokat is meghallgatni, hiszen nincs olyan, hogy valakinek mindig és mindenben igaza van.