Szuper hír a rajongóknak: jön a Red, White & Royal Blue film folytatása, elhoztuk, mit lehet tudni róla

Vörös, fehér és királykék/Prime Video Forrás: A Vörös, fehér és királykék c. film
Alex és Henry szerelmének története belopta magát a szívedbe? Akkor szerencséd van, mert az alkotók bejelentették, hogy készül a Vörös, fehér és királykék második része is.

Közel egy évvel ezelőtt, 2023 júliusában debütált a Prime Video platformján Casey McQuiston bestsellerének filmadaptációja, a Red, White & Royal Blue, azaz a Vörös, fehér és királykék című romantikus film, ami a könyvhöz hasonlóan óriási sikert aratott a közönség körében. A regény egyébként 2019-ben jelent meg először nyomtatásban, évekkel később pedig az írónő hozzácsapott egy bónuszfejezetet is az újabb kiadásokhoz: ebből az epilógusból kiderült, hogy Alex és Henry idővel összeköltöznek Brooklynban. Alex jogot tanul, Henry pedig lemond a királyi családban betöltött szerepéről, eljegyzik egymást és tervezik a közös jövőjüket.

Nos, a legfrissebb hírek szerint többet is megtudhatunk arról, mi történt velük azután, hogy felvállalták a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, ugyanis 2024. május 9-én a Prime Video bejelentette, hogy leforgatják a film második részét is – melyben ismét Taylor Zakhar Perez (Alex Claremont-Diaz) és Nicholas Galitzine (Henry Fox-Mountchristen-Windsor) játsszák a főszerepeket. Bár a többi színész (például Uma Thurman) visszatérését hivatalosan nem erősítették meg, várhatóan mindannyian visszatérnek a folytatásra és a rendezői székbe ismét Matthew López ül majd, aki Casey McQuistonnal közösen írja a forgatókönyvet a készülő új filmhez. Az utóbbiról még ugyan SEMMIT nem árultak el, de a rajongók reménykednek abban, hogy a második részben láthatják majd Alex és Henry esküvőjét.

Szuper hírünk van!

Hamarosan ugyanis érkeznek a nyár legforróbb kedvezményei – jönnek a JOY-napok (június 6-9.), akár 60% kedvezménnyel! Casey McQuiston bestsellerét pedig most kedvezményesen, 20%-kal olcsóbban szerezheted be a Líra és Rózsavölgyi és Társa üzletekben, valamint a lira.hu oldalon! Töltsd le a megújult applikációt, és élvezd a folyamatosan frissülő kedvezményeket, exkluzív ajánlatokat!

Imádtad a Vörös, fehér és királykék című romkomot? Akkor nézd meg minden idők legjobb romantikus filmjeit?