Indulhat a 30 napos diéta? 6 kiló mínusz 1 hónap alatt!

fogyás Forrás: Prostock-Studio/Getty Images
Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ezért szeretnél búcsút inteni a felesleges kilóidnak? Ha betartod a most következő szabályokat, 1 hónap alatt 6 kilót is ledobhatsz magadról.

Nem érzed jól magad a bőrödben, ezért leadnál pár kilót? Persze mindannyian szeretnénk, ha könnyedén és gyorsan megszabadulhatnánk attól a bizonyos túlsúlytól, a szakértők mégis óva intenek mindenkit attól, hogy siettessék a folyamatot: azt mondják, az az egészséges, ha hetente körülbelül 05,-1 kilót dobunk le magunkról, a koplalás viszont legfeljebb jojóeffektushoz vezethet. Ráadásul nem fogyókúrára, hanem életmódváltásra van szükséged. Ez természetesen tovább tart néhány napnál - egy hónap alatt azonban már látványos változásokat érhetsz el.

Ha például 500-750 kalóriával csökkented a napi kalóriabeviteledet, továbbá az étrendedet sovány fehérjékkel, teljes kiőrlésű gabonákkal, gyümölcsökkel, zöldségekkel töltöd meg, ezenkívül hetente legalább ötször harminc percen át sportolsz valamit, hogy több kalóriát égess el, naponta 7-9 órát alszol és igyekszel csökkenteni a stressz-szintedet (a fáradtság és a feszültség növeli az éhségérzetet) például meditációval vagy a barátaid társaságában, akkor bizony akár 6 kilótól is megszabadulhatsz mindössze 30 nap alatt.

Indulhat a 30 napos diéta? Mutatjuk, mit kell tenned pontosan!

Ráadásul hamarosan érkeznek a nyár legforróbb kedvezményei – jönnek a JOY-napok (június 6-9.), akár 60% kedvezménnyel! Az early bird időszak alatt (május 7-13.) pedig ráadásul most kedvezményesen, 1990 Ft helyett csupán 1490 Ft-ért szerezheted be a kuponokat! Fontos, hogy ez a kedvezmény csak a megújult JOY applikációban érhető el!

A Szafi termékekre például 15% kedvezményt fogsz kapni Joy-napok kuponnal!