3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Bridgerton család Forrás: Liam Daniel/Netflix
A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Bár a Netflix sikersorozata évszázadokat repít vissza minket az időben, ahol azért egészen másképpen zajlott az udvarlás, a párkeresés és úgy általában az ismerkedés, azért szó sincs arról, hogy ne adhatna nekünk extrán fontos leckéket az életről, a szerelemről vagy a romantikáról. Szóval, ha legközelebb újranézed A Bridgerton család évadjait, próbáld meg más szemmel nézni a történetet és vedd észre azokat a hasznos tanácsokat, amelyeket a párkapcsolatról tanít nekünk a széria.

Igen, bár annak valóban nagyon kicsi az esélye, hogy a valóságban is szembetaláld magad olyan pasikkal, mint Simon herceg és Anthony Bridgerton, ennek ellenére akadnak olyan jellemvonásaik, amelyekről nem szabad az életben sem lemondanunk, akármennyire is álomszerűnek tűnnek. Mert talán már nem levelet írunk egymásnak, hanem Messenger üzenetet, és aligha hordunk olyan szép kosztümöket, mint A Bridgerton család szereplői, éppen olyan nehéz rátalálnunk az igazira, mint évszázadokkal ezelőtt.

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről