5 hazai tervező, akiknek a cipőikből érdemes bevásárolnod

Borítókép: 5 hazai tervező, akiknek a cipőikből érdemes bevásárolnod Forrás: egyedibormunkak/mandragora
Tudtad, hogy olyan szuper hazai márkáknál, mint a DRK vagy a Tisza, már lehet kisszériás, kézzel készített, a lábadra készülő darabokat is kapni? Ha egyedi, lábbelikre vágysz nem csak náluk, a #vegyélhazait csoportban is érdemes körbe nézned, ahol itthoni cipőtervezők elképesztő darabjaira bukkanhatsz.

Hétről-hétre, tehetségesebbnél tehetségesebb képző-, és iparművészeket, tervezőket és designereket mutatunk be, akik munkásságát érdemes követned, illetve akiktől érdemes néhány holmit beszerezned. Most eljött az idő, hogy olyan topánkákban gyönyörködj, amelyet a csoport tagjai terveznek és készítenek. Ha szeretnél tőlük cipőt vásárolni, ne felejts el előre tervezni, hiszen az egyedi cipő legyártásához időre lesz szükség.

vegyélhazait, instyle,
Forrás: InStyle
Amikor a korlátozások miatt sok magyar kisvállalkozó került nehéz helyzetbe, kiadónk azt a célt tűzte ki, hogy segít nekik abban, hogy folytathassák tevékenységüket továbbra is! Létrehoztunk egy Facebook-csoportot, melyben mindazok az alkotók gyűltek össze, akik különleges termékeket vagy szolgáltatást kínálnak. A #vegyélhazait Facebook-csoportban megtalálod a legváltozatosabb magyar márkákat és termékeket.

Megmutatjuk a csoport legmenőbb, legcsinosabb darabjait!