Egy kissé "túltolták" a gender reveal bulit

Borítókép: Egy kissé "túltolták" a gender reveal bulit Forrás: Instagram.com/lovindubai
Úgy tűnik, az ötletes és megható megoldásokon túl néhányan az egészen extrém megoldásoktól sem riadnak vissza; ha a születendő babájuk nemének világgá kürtöléséről van szó. Egy dubaji pár egészen elment a falig, magára haragítva a fél világot.

Úgy tűnik, még mindig lehet fokozni a manapság olyan trendi, "gender reveal" party-kat. Mintha egyesek sportot űznének abból, hogyan tehetnének rá néhány lapáttal; hogyan tudnák még menőbb, még egyedibb – még rongyrázósabb - módon világgá kürtölni a születendő kisbabájuk nemét.

Egy gyermeket váró dubaji pár úgy tűnik, extravagáns megoldásával elment a falig; ugyanis egy élő tigrist használtak fel az attrakcióhoz. A mutatvány, amit persze videóra is vettek, hatalmas közfelháborodást váltott ki az interneten. Bár a felvétel a dubaji kismama Instagram oldaláról azóta már eltűnt, az online tér nem felejt.

A képsorokon jól látszik, hogy a vadállat egy lufit pofozgat a tengerparton, az ikonikus Burdzs al-Arab luxushotel közelében. Majd a tigris egyszer csak a levegőbe emelkedik és kidurrantja az egyik lufit, amiből rózsaszín porfelhő szabadul el; ezzel jelezve, hogy a születendő baba kislány lesz.

Az extrém "gender reveal" akció nem csak állatvédők hangos tiltakozását váltotta ki; sokan azt is megkérdőjelezik, hogy legális -e egyáltalán egy vadállat ilyen módon történő szerepeltetése.

"Rosszul vagyok attól, mégis hogy gondolhatják egyes emberek azt, hogy ez teljesen rendben van" – írta az egyik felháborodott kommentelő.

"Én nem büszkélkednék ezzel. Ez egy vadon élő állat, nem pedig egy idomítható kiskedvenc" – írta egy másikuk.

Mindez ráadásul azok után történt, hogy a helyi hatóságok arra emlékeztették a lakosságot, hogy az Emirátusok törvényei értelmében tilos vadállatot lakott területre behozni. Az intézkedést azok után hozták meg, hogy egy vadmacska májusban elszabadult Dubai városában – írja a Mirror.

Kevésbé extrémebb, nem-leleplező ötletekért lapozz a Galériába!