Hát van ennek a gyereknek apja? - Egy elvált anyuka monológja

Borítókép: Hát van ennek a gyereknek apja? - Egy elvált anyuka monológja Forrás: Getty Images/bowie 15
Ha a szülők elválnak és a gyerek az édesanyával marad, természetes, hogy ő hoz mindig áldozatot. Vagy nem? Következzen egy elvált anyuka monológja!

„Miért kérdezel ilyet, tudod, hogy van. Minden gyereknek van apja, a gyerek nem vált el az apjától – csak én a férjemtől. Ők attól még szeretik egymást! Tartják a kapcsolatot, jön az apja rendszeresen érte. Jó, hát nem pontosan akkor, mint ahogy megegyeztünk, de nincs mindig ideje, minden második hétvégén. Ezt szerintem meg lehet érteni, güriznie kell, meg újra kell építenie neki is az életét. Azért igyekszik, havonta egyszer biztosan ideér. A gyerek szomorú persze, de megérti ő is. Csak akkor gurul dühbe, mikor az apja nem tudja értesíteni, hogy nem viszi el, de ez alig párszor fordult elő idén. Az is az idióta főnöke miatt.

Nem, hétközben nem tudja elvinni. De nem is engedném, tudod, hogy mindig elkésik, veszekedtünk ezen eleget a válás előtt. Még az hiányzik nekem, hogy a gyerek ne érjen be reggel az iskolába. Épp eleget mulaszt az edzés miatt.

A monológ folytatásáért kattints ide!

A válás nem egyszerű sem a feleknek, sem a gyerekeknek. Éppen ezért, mielőtt lépnél, érdemes pár dolgot fontolóra venned!