4 piszok alattomos jel, ami arra utalhat, hogy hamarosan szemüvegre lesz szükséged

Borítókép: 4 piszok alattomos jel, ami arra utalhat, hogy hamarosan szemüvegre lesz szükséged Forrás: Getty Images
Az, hogy elkezdesz rosszabbul látni, már egy sokadik tünete. Ám ezt is megelőzi pár olyan, amiről nem is gondolnád, hogy hátterében a szemeid romlása áll.

Minden évben kötelező nálunk a szemvizsgálat és én bevallom, minden évben nagyon várom, mert van egy olyan fura perverzióm, hogy nagyon szeretnék szemüveges lenni. De ezt már nem mondom kábé senkinek, mert sokszor megkaptam - hozzáteszem teljesen jogosan -, hogy fogalmam sincs, hogy ez valójában milyen rossz és nehéz minden nap, és hogy ez nem holmi divat dolog. Abszolút így van, ettől még van bennem ez a vágy, mert szerintem egy jól megválasztott szemüvegben egy nő nem csak sokkal okosabbnak tűnhet, de még szebbnek, és szexibbnek is.

Nekem ezekkel az előnyökkel azonban még várnom kell, ugyanis hiába ülök napi nagyon sok (túl sok) órát képernyő előtt, szinte tökéletes a szemem. De valószínűleg nem sokáig, ugyanis mint megtudtam, van már most pár olyan alattomos tünetem, ami arra utalhat, hogy romlik a szemem. Szóval én a december 3-5. közötti JOY Napok Xmas Special-on még valószínűleg nem tudom felhasználni a 30%-os Optic World kupont (bár egy jó napszemüvegen még gondolkodom...), de ha neked, kedves olvasó szükséged lenne szemüvegre, egy új keretre (esetleg szintén egy jó napszemüvegre), akkor érdemes szétnézni náluk.

https://joynapok.hu/?utm_source=eva&utm_medium=referral&utm_campaign=cikk_szemuveg

Illetve, ha az alábbi tünetek nálad is felütötték a fejüket, akkor érdemes egy látásvizsgálatra is elmenni és utána beszerezni a tökéletes szemüveget.

Hogy melyek azok a tünetek, amelyek hátterében a romló látás áll? Galériánkban összegyűjtöttük!