Orvos kell az ünnepek alatt? Segít az ügyeletspecialista!

Borítókép: Orvos kell az ünnepek alatt? Segít az ügyeletspecialista! Forrás: pexels
Halszálka, 72 órás tabletta, égési sérülések - néhány gyakori probléma, ami miatt ünneplés helyett ügyeletre rohanhatsz. De várj, biztos hogy menni kell? És ha igen, hova? Spórold meg a felesleges köröket! Kedves, közvetlen szakorvosok segítenek könnyen érthető és praktikus tippekkel.
Forrás: surgossegi.info

A tudás hatalom, és ez még inkább igaz, ha az egészséged a tét! Kezdődik az év leghosszabb ügyeleti időszaka, és ilyenkor bizony könnyen el tudsz veszni az ellátások útvesztőjében. Kényes témákban lehet, hogy nem is mersz tanácsot kérni, egyszerűbbnek tűnik Facebook csoportokban vagy internetes fórumokon tájékozódni.

Ne tedd! Ezek a források hemzsegnek a tévhitektől. Ráadásul van már olyan szakértőktől elsőkézből elérhető segítség, amiről neked is tudnod kell! A surgossegi.info az Országos Mentőszolgálat ajánlásával működő ügyelet-és gyógyszertárkereső weboldal, ahol az ünnepek előtt short-form videósorozatban gyűjtötték össze a legfontosabb tudnivalókat baleseti, szemészeti és más, gyakran felkeresett ügyeletek esetében. Itt minden szakorvos kedves és közvetlen: az urológus megnyugtat a sokszor rettegett vizsgálatokkal kapcsolatban, a nőgyógyász elmondja, mennyire kell sietni az esemény utáni tablettáért, a gyermeksebész még abban is segít, hogyan vészelhetjük át a legkönnyebben, ha sürgősségire kell mennünk a kicsikkel.

A videókban elhangzó beszélgetéseket hosszabban, podcast formájában is érdemes meghallgatni. Mindez a surgossegi.info weboldalon érhető el vagy IDE KATTINTVA.

Forrás: surgossegi.info