Miért nem szabad több napig ugyanabban a pizsamában aludni?

Borítókép: Miért nem szabad több napig ugyanabban a pizsamában aludni? Forrás: Getty Images
Erre a kérdésre keresi a választ egy TikTokker, aki sokak felháborodását váltotta ki, amikor arról beszélt, ő akár több napig is elalszik ugyanabban a ruhában.

Te milyen gyakran váltogatod a pizsamádat? Naponta lecseréled és ki is mosod, ami egyszer volt csak rajtad az ágyban? Vagy éppenséggel több alkalommal is simán viselsz egy-egy darabot? A vélemények erősen megoszlanak a kérdéssel kapcsolatban. S hogy mennyire, azt remekül példázza annak a TikTokker-nek az esete is, aki arról beszélt követőinek, hogy ő bizony napokig is ugyanabban a pizsamában alszik anélkül, hogy kimosná.

Nézd csak!

Posztjával hatalmas vihart kavart a legnagyobb videómegosztó felületen; sokak szörnyülködve kommentálták ezt a szerintünk végtelenül egészségtelen és nem higiénikus szokást. Allison ugyanakkor értetlenül áll a nagy felháborodás előtt.

Kiskoromban természetes volt, hogy napokig ugyanabban a pizsamában aludtam, miután semmi baja nem volt. Azóta is ugyanígy csinálom felnőttként és nem értem, mi ezzel a gond. Ezért is kérdezlek titeket, nálatok hogyan szokás? – tudakolja posztjában a fiatal nő a követőitől.

Forrás: ITT

Épp mosásban a pizsi? A legjobb alkalom, hogy kipróbáld a meztelenül alvást! Galériánkban 9 okot sorolunk, miért érdemes!