És most mindenki egyszerre: maradok itthon!

kovács andrás péter,maradjotthon Forrás: YouTube
Szenzációs hip hop videót készített Kovács András Péter humorista, természetesen az otthonában, a laptopjánál ülve. Arról szól, hogy #maradjotthon.

„– Gyere ki a hegyoldalba!

– Nem megyek!

– Csak négyen leszünk!

– Nem megyek!

– Átugrasz egy kávéra?

– Nem megyek!

– Na gyere ki a lifthez!

– Nem megyek!”

És így tovább, Kovács András Péter a válla fölött csücsülő kisördög minden csábító invitációjára lelkiismeretesen nemet mond a Maradok. Itthon című, frissen felkerült „karanténslágerben”, nézzétek:

A humorista a végén azért még rávilágít a #maradjotthon legfontosabb okára is:

Nem az a kérdés, hogy egy kicsit megtaknyosodom-e, azt ki nem szarja le. A kérdés az, hogy milyen gyorsan lesznek tele az intenzív osztályok azokkal, akik nem csak egy kicsit taknyosak. És én mindent el fogok követni, hogy ez minél lassabban következzen be. Ez a minden pedig most éppen az, hogy nem csinálok semmit. Fura.

Kovács András Péter a leírásban megemlíti, hogy a videó előtti hirdetés bevételéből kibérel majd „egy párezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon.”

A videót fél nap alatt több mint 200 ezren nézték meg.