Könnyen kezelhető és stílusos okosóra az egészséges életmód követőinek

Borítókép: Könnyen kezelhető és stílusos okosóra az egészséges életmód követőinek Forrás: Garmin.hu
Ha mostanában kezdtél el barátkozni az egészséges életmóddal; ideális társad lesz ezen az úton a Garmin kifejezetten nők számára fejlesztett okosórája. A Lily amellett, hogy egyszerre jól néz ki és trendi; alkalmas arra, hogy nyomon kövesse stressz, alvás és energiaszinted. S ha ez nem lenne elég; könnyen kezelhető s még csak nem is kerül többszázezer forintba.

A Lily egy hétköznapi, ám stílusos, mintás érintő kijelzővel ellátott okosóra. Klasszikus külső, modern belső jellemzi; magyar menürendszerrel, 6 féle színben, bőr- vagy szilikon szíjjal kapható. Kapcsolatban áll a telefonoddal, megjeleníti az okosértesítéseket, a bejövő hívásokat, szöveges üzeneteket és a naptáremlékeztetőket. Számolja a lépéseidet, az elégetett kalóriát, intenzív perceket. A Lily alkalmas az egész napos egészségfigyelésre: csuklón mért pulzus, stressz figyelés, fejlett alvás figyelés, energia szint figyelés, véroxigén szint mérés funkciói révén. Előre betöltött olyan sportalkalmazásokat tartalmaz, mint a jóga, a pilates, a kardió-edzés és még sok mást is. Csatlakozik a telefonod GPS-éhez, hogy pontosan kövesse a szabadtéri sétákat, futásokat, s akár 5 napos üzemidőt is bír egyhuzamban. Mindez elérhető áron: 71 900 Ft-tól már a tiéd lehet.

Az aktuális készletről; árakról, elérhető kiegészítőkről ide kattintva tájékozódhatsz.

Megint egy nehezen induló reggel, bemelegítés gyanánt az iskolások és férj között szaladgálok, mert szokás szerint egyikük se moccan, pedig hamarosan indulniuk kéne. Nagy nehezen csak sikerül, s ahogy magamra csukom az ajtót, sietek is le a garázsba a futópadhoz; ez ugyanis az énidőm újabban. Mielőtt visszaülök a home office-os mókuskerékbe. Szeretném, hogy a mozgás beépüljön a mindennapjaimba, egyelőre barátkozunk. Én és a futópad, a sebesség és a tempó, a megtett út és az idő. Van még hova.

Te is barátkozol az egészséges életmóddal? Most kezded esetleg, sétákkal, kocogással, futással, netán jógával? Amennyire én beleástam magam a témába,

kezdőként hajlamosak vagyunk azt (is) gondolni, hogy pulzusmérésre egy magasabb szinten mozgó profinak van csak igazán szüksége.

Szakértők szerint viszont épphogy nekünk kellene erre fokozottan odafigyelnünk! Egy felkészült, a szervezetét már alaposabban ismerő futó ugyanis majdnem pontosan meg tudja mondani, mennyi éppen a pulzusa egy adott helyzetben; s ennek megfelelően tudja beosztani az erőtartalékait. Szemben a kevésbé rutinos "versenyzőkkel", akikkel viszont könnyen megeshet, hogy kezdeti lelkesedésükben túledzik magukat; ez pedig nem csak az ízületeket terhelheti túl, de a keringést is megviseli.

S hogy ez ne történtessen meg, igenis elengedhetetlenül fontos mérni a szívritmust, hogy az adott edzéstípusnak megfelelő pulzustartományban maradhassunk. Igen ám, de mivel? Nehéz döntés ez, főleg akkor, ha eleve ódzkodsz az okosóráktól. Számodra lesz ideális társ a Garmin egyik olyan, nőknek fejlesztett okosórája, mely csakis a legfontosabb funkciókkal rendelkezik, a menürendszere pedig könnyen érthető és követhető; amibe nem fogsz tudni belezavarodni.

Forrás: Garmin.hu