Könnyen betartható tippek, amikkel karácsonyra ledobhatsz 1-2 kilót

Borítókép: Könnyen betartható tippek, amikkel karácsonyra ledobhatsz 1-2 kilót Forrás: Getty Images
Sokan tartanak a karácsonyi időszaktól, a nagy, közös, családi evésektől, a sok süteménytől, hogy ezek miatt többet mutat majd a mérleg, mint kellene. Ha te is félsz ettől, előzd meg: ha egy icipicit jobban odafigyelsz, karácsonyra akár 1-2 kilótól is megszabadulhatsz! Pont attól az 1-2 kilótól, amit lehet, hogy a családlátogatások alkalmával felszedhetnél.

Veled is fordult már elő, hogy a 3 napos ünnep végére nem tudtad begombolni azt a nadrágot, amiben indítottad a karácsonyt? Hát, velem igen... de idén nem így lesz. Ugyanis megpróbálok előre gondolkodni, és egyrészt az ünnepek alatt is sokkal tudatosabbnak lenni, illetve még előtte picit jobban odafigyelni az étkezéssel és még egy-két dologgal, hogy mire az ünnepekhez érünk, inkább mínuszban legyek - onnan kevésbé fájó felszedni az ünnepi plusz kilókat.

Ha extra segítséget vetnél be, a december 3-5. között megrendezésre kerülő JOY-Napok Xmas alkalmával 25% kedvezmény van az Exilis fogyasztókapszulára, kuponnal.

De hogy milyen praktikákat érdemes addig bevetni? Galériánkban összegyűjtöttünk pár tippet, amit könnyű betartani - legalább ebben a pár hétben. És mondjuk egyébként akár utána is. :)

Klikk értük a galériára!