sport,edzés, Forrás: Pexels.com/Karolina Grabowska

Gyógyulófélben vagy a koronavírus után? Ezeket a mozgásformákat már végezheted otthon

Átestél a koronavíruson, és nem akarsz rögtön a lovak közé csapni a kőkemény edzésekkel? Jól teszed: mutatunk pár otthoni mozgásformát, amikkel felkészítheted a testedet a megterhelőbb sportolásra. A Runner's World cikke

2020 leginkább az otthoni edzésekről szólt: az edzőterem helyett otthon próbáltunk kenyeret kovászolni, az aerobikórák helyett maradt az online torna és a futás. A COVID-19 megváltoztatta a testmozgás módját, azoknak pedig, akik lebetegedtek, már nem az egyéni rekordok döntögetése volt a cél, hanem a megfelelő felépülés.

Erica Noel, a Banner Fizikoterápiás Központ gyógytornásza nemrég adott is pár fontos tanácsot, amelyekkel már otthon megkezdheted a felkészülést a komolyabb edzésekre, ha épp hogy felgyógyultál a betegségből, és az viszonylag enyhe lefolyású volt nálad.

#vegyélhazait: Feketekert bio homoktövis

#vegyélhazait: Feketekert bio homoktövis

100% frissen préselt natúr homoktövis lé a Balaton partjáról. Igazi superfood. Gazdaságos 2 literes bag in box kiszerelésben a  hosszantartó garantált minőségért. Tömény egészségbomba, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, zsírsavakkal, antioxidánsokkal.

A termék limitált számban elérhető webshopunkban!

5500 Ft