Halloween-jelmezek kerekesszékes gyerekeknek, a Disney-től

Borítókép: Halloween-jelmezek kerekesszékes gyerekeknek, a Disney-től Forrás: corporate.target.com
A Disney Amerikában piacra dobott néhány olyan kiegészítőt, amellyel a kerekes székes gyerekek is beöltözhetnek halloweenkor.

Amerikában nagy hagyományai vannak a halloweennek. A beöltözős bulikból nem maradhatnak ki a kerekesszékes gyerekek sem. Két út van mindehhez: egyrészt a házi barkácsolás, ami ugyan meghittebb, de idő- és pénzigényes, valamint kell hozzá egy jó adag barkácskészség is. Másrészt, vásárolni is lehet ilyesmit – ahogy nyitóképünkön is látszik a Target cég néhány tavalyi modellje.

Forrás: shopDisney
Hamupipőke hintója

Most azonban a Disney is gondol a halloweenre (ami, hihetetlen, de egyébként zavarba ejtően közel van már), és piacra dobott két saját verziót. Az egyik Hamupipőke hintója, a másik pedig a Hihetetlen család szuper járgánya. Mindegyik könnyű, viszont erős műanyag térvázzal rendelkezik, hogy egyszerű legyen illeszteni a szabvány gyerek-kerekesszékre, de azért bírja a strapát. A cég ráadásul példás önmérsékletet tanúsított, amikor úgy döntött, ötven dollárba kerül az egész. Hogy idén a koronavírus miatt hogy lesz a halloween, azt még nem tudni. De hintó és autó már van hozzá. (igaz, hogy csak az USA-ban.)

Forrás: gizmodo.com

Forrás: shopDisney
A Hihetetlen család autója

A Barbie-babák is jóval sokszínűbbek ma már, mint régen: