Hullik a hajad? Ez a 4 hajápolási összetevő lehet a ludas!

hajhullás Forrás: Getty Images
A hajhullás sok nő rémálma. Te is úgy vetted észre, hogy megritkult a hajad, pedig már mindent kipróbáltál, mégsem változott a helyzet? Az orvosi leleteid sem mutatnak kóros eltérést? Lehet, hogy a hajápolási rutinodban keresendő a hiba! Hegedűs Zoltán mesterfodrász 4 olyan összetevőt mutat, amely számtalan hajápolási termékben megtalálható, pedig sokaknál akár hajritkulást és irritált fejbőrt is okozhat.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy kialakítsunk egy életvitelünknek megfelelő hajápolási rutint. Érdemes kerülni azokat a hatóanyagokat, amelyek idővel felhalmozódnak a hajszálakon és bár rövidtávon szép hatást eredményeznek, hosszútávon gondokat okozhatnak. Ha problémás a fejbőrünk, akkor fokozottan oda kell figyelni a megfelelő termékek kiválasztására” – mondja Hegedűs Zoltán, mesterfodrász, a #szeresdahajad kampány elindítója.

Lássuk, melyek azok az összetevők, amiket mindenképpen kerülj a hajápolási rutinodban, mert akár hajhullást is okozhatnak!

Mit tegyél a hajaddal és mit ne? A galériában további 15 olyan hajápolási szokást találsz, amiket jobb, ha mellőzöl a rutinodból!