Vörös Anikó: „A belső béke a leghatásosabb arcplasztika”

Borítókép: Vörös Anikó: „A belső béke a leghatásosabb arcplasztika” Forrás: Zoi Kingdom
Talán elsőre furcsának hangzik, de a jó élet, a magas szintű életminőség tudatos döntés eredménye, melybe beletartozik az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás és az is, hogy a lelkünk igényeire is odafigyelünk. Hiába kenjük magunkra a méregdrága kozmetikumokat, ha nem törődünk a testünkkel és a lelkünkkel, akkor bizony várhatunk a csodára, az nem fog bekövetkezni.

"Ugye ismerjük a mondást, mely szerint az vagy, amit megeszel? Ez nagyon is igaz! Törekedni kell arra, hogy minél tisztább alapanyagokból készült ételeket fogyasszunk, mert ez jóllétünk és egészségünk alapja. Tápláljuk a lelkünket és a szellemünket is, ugyanúgy, ahogy a testünket ellátjuk, mert így érhetjük el a zoit, a magasabb szintű életet.” – hívta fel a figyelmet Vörös Anikó, az egészséges, gluténmentes, kizárólag természetes, növényi alapanyagokból készülő energiaszeleteket megálmodó és készítő Zoi Kingdom alapítója.

A belső béke a leghatásosabb arcplasztika

Az öröm, a boldogság átrendezi az arcizmokat is, ez a legtermészetesebb arcplasztika. Az ép testben ép lélek megfogalmazás oda-vissza igaz, hiszen a pozitív érzelmek energiát adnak, ami erőt és bátorságot nyújt ahhoz, hogy elinduljunk az egészséges életmód irányába. Mindannyian tapasztaljuk azt az érzést, hogy szinte „rohan velünk a világ”, mókuskerékben hajtjuk a mindennapokat, és életünknek csupán külső szemlélői vagyunk. Mindeközben érezzük, hogy ez így nem jó, változtatni kéne, de erre mindig a holnap tűnik legmegfelelőbbnek.

„Nincs halogatni való időnk. A holnap ma van! Nem állítom, hogy könnyű az út, de már azzal hatalmas lépést teszünk meg, ha elindulunk rajta. És hogy hogyan? Kezdjük azzal, hogy sokkal szigorúbban válogatjuk meg, milyen élelmiszereket teszünk a kosarunkba, milyen tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe.

Aztán folytathatjuk azzal, hogy figyelünk rá, hogy megfelelő arányban tápláljuk a testünket fehérjével, szénhidráttal, zsírral és ásványi anyagokkal. Ha mindezt adalékanyag-mentesen tudjuk megtenni, azzal segítjük a szervezetünk megfelelő működését.

Meglátjuk, a tiszta, szennyeződésektől mentes táplálkozás mennyi plusz energiához juttat majd, amelyet további fejlődésünkre, környezetünk jóllétére fordíthatunk."

Zoi=élet

„A Zoi Kingdom névválasztás nem véletlen, a görög eredetű zoi szó magyarul azt jelenti, élet. Akármiben is hiszünk, abban egyet kell értenünk, hogy a jelenlegi életünkből csak egy van, azt kell a lehető legmagasabb minőségben megélnünk.”- mondja Anikó.

„Mind a termékeinkkel, mind a kommunikációnkkal azt a szemléletmódot képviseljük, hogy a fejlődés útja négy egymástól elválaszthatatlan területből áll: a test karbantartása táplálkozással, megfelelő mértékű vízfogyasztással és mozgással; a lelki és pszichés fejlődés; a szellemi és mentális fejlődés; valamint a közösségben betöltött szerepünk, hogy hasznos tagjai legyünk a társadalomnak, odafigyeljünk a családunkra, a tágabb környezetünkre, az állatokra és a természetre. Én ebben hiszek."

Galériánkban finom, egyben egészséges nasi-tippeket találsz!