Borítókép: 5 napos tavaszi méregtelenítő kúra, amivel még pár kilót is leadhatsz

5 napos tavaszi méregtelenítő kúra, amivel még pár kilót is leadhatsz

Hamarosan itt a tavasz, megújul a természet, vele együtt te is biztosan vágysz már egy kis feltöltődésre; különösen egy ilyen nehéz időszak után. S ha még nem sikerült elindulnod ezen az úton, van egy tuti tippünk: egy olyan léböjt kúra, ami megadhatja a kezdeti lökést ehhez: segíthet kitörni a levertségből, energiával tölthet föl; és még a fogyásod is beindulhat tőle.

Te hogy állsz az újévi fogadalmaiddal? Elsodornak a cseppet sem egyszerű mindennapok? Hamarosan ránk tavaszodik, s még egyszer nem tudtál kimenni futni, vagy csak egy 20 percnyi online jógázás erejéig kiszakadni a mindennapos taposómalomból? Egy percig se aggódj, hoztunk egy remek módszert, ami segíthet elindulni az egészséges életmód felé vezető úton úgy, hogy eközben még néhány felesleges kilótól is megszabadulhatsz. Ez pedig nem más, mint a Dr.Steinberger 5 Napos Fitness Program, amely egy dietetikus által összeállított, a szervezet méregtelenítő funkcióit támogató léböjt, tisztító kúra.

Elvégzésével fittebbnek, energikusabbnak érezheted magad, csökkenhet a fáradékonyság, levertség, rossz hangulat érzete. A szervezetedben felhalmozódott méreganyagoktól való tudatos megszabadulás pedig immunerősítő hatású és serkentheti a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

Forrás: Dr.Steinberger

A Dr.Steinberger magas minőségű gyümölcs- és zöldséglevei élvezetes és természetes formában gondoskodnak az egészségmegőrzéshez nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, flavonoidok, és antioxidánsok beviteléről. Italaik friss gyümölcsökből és zöldségekből, préseléses technológiával készülnek. Nem tartalmaznak káros anyagokat, tartósítószereket, színezéket.

Érdemes egy próbát tenned a leveikből gondosan összeválogatott tisztítókúra programmal; s ha még a fogyás is beindul, dupla nyereség!