Jön a Downton Abbey karácsonyi szakácskönyv

downton abbey,szakácskönyv Forrás: flickr
Ha Downton Abbey-rajongó vagy és kedveled a meghitt fenyő- és kuglófillatot, ezt az új szakácskönyvet neked találták ki.

A Downton Abbey tévésorozatnak 2015-ben vége szakadt, ahogy a belőle készült mozifilmet is megnézhették már kismilliószor az elvakult rajongók. Most egy jó kis házias szakácskönyv kerül piacra, amelynek ízeivel minden eddiginél hitelesebben megteremtheted a Crawley család miliőjét az otthonodban.

A kiadó, a Weldon Owens már korábban is előállt hasonlókkal: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv, A hivatalos Downton Abbey délutáni teához való szakácskönyv és A hivatalos Downton Abbey koktélkönyv után most egy karácsonyi receptgyűjtemény lát napvilágot, amelynek finomságait régi, békebeli szakácskönyvekből vették át. A fácánlevestől a Yorkshire pie-on át a fügepudingig (ami igazából kuglófra hasonlít inkább) számos ünnepi receptet megtalálsz benne. És ez még nem minden: a receptek történeti hátterét is megvilágítja a könyv, no meg azt, hogy milyen módon kapcsolódnak a kosztümös sorozat egyes évadaihoz. Megjelenés október végén, itt rendelheted elő.

Kosztümös tévésorozatok a Downton Abbey óta: