13 ezer látogató volt kíváncsi a dm-es gyereknapra a Vasúttörténeti Parkban

Borítókép: 13 ezer látogató volt kíváncsi a dm-es gyereknapra a Vasúttörténeti Parkban
A gyerkőcök és szüleik a parkban található járműveken kívül további rengeteg érdekes program közül válogathattak.�

Hétvégén rendezték meg a Vasúttörténeti Park gyermeknapi programját, amelynek idén először a dm Kft. volt a névadó szponzora. A dm mini „látvány bolttal” is várta a látogatókat, a park pelenkázósarkát pedig felújították.

Mindkét napon óriási sorok kígyóztak a Vasúttörténeti Park pénztárai előtt, a gyerekek csillogó szemekkel, izgatottan várták, hogy végre beengedjék őket. Amikor a park megnyitotta a kapuit, családok százai árasztották el a területet. A programkínálat szombaton és vasárnap egyaránt színes volt: fellépett az Apacuka zenekar, az Óperenciás Bábszínház, az Alma együttes, a Fabula Bábszínház és az Eszter-lánc mesezenekar is! A koncerteken kívül a gyerekek részt vehettek jóga órákon, edzhettek Béres Alexandrával, a dm élménykamionjában pedig virtuális játékokkal kapcsolódhattak ki. A kis vendégek utazhattak a kerti vasúton, kipróbálhatták a kézi hajtányozást, tombolhattak az ugrálóvárban, ha pedig elfáradtak, akkor szüleikkel közösen ellátogathattak egy kis kényeztetésre a dm Beauty-sátorhoz, ahol sminkesek, manikűrösök és fodrászok várták a szépülni vágyókat. A hétvégi nyári melegben az idén 25 éves jubileumát ünneplő dm természetesen gondolt a napvédelemre is, így a családokat napvédelmi edukációs játékokkal várta, hogy a gyerekek játékos formában ismerkedjenek meg a napvédelem fontosságával.

A Vasúttörténeti Parkba egy mini dm üzlet is beköltözött erre a hétvégére, a „látvány boltban” a családosok számára legpraktikusabb termékeket érték el a látogatók.

A park pelenkázó sarkát a dm a gyereknapra felújította, praktikus új bútorral látta el, így az anyukákat még kényelmesebb környezet várja a jövőben.

A rengeteg különleges programnak köszönhetően az idei gyermeknapi hétvége is hatalmas sikerrel zárult, hozzávetőlegesen 13.100 résztvevő hétvégéjét tették emlékezetessé a szervezők, akik az üzenik: „2019-ben ismét találkozunk”!