Hobbizz nyulat a gyerekkel – 3D-s letölthető húsvéti dekorációk

húsvét,húsvéti dekoráció,dekoráció,letölthető dekoráció,letölthető,ünnep Forrás: Hámori Zsófia
Csak letöltöd, kinyomtatod, kivágod, ragasztod és máris kész az ultracuki húsvéti asztaldekoráció. Ebbe biztos nem törik bele a bicskád akkor sem, ha nem a kézügyesség az erősséged, ha pedig gyerekkel hobbizol, nyugodtan ráhagyhatod az egész folyamatot, annyira egyszerű az egész.

Neked mindössze annyi feladatod marad, hogy elintézd a nyomtatást. A/4-es papírra dolgozz, a papír minősége az egyszerű irodai nyomtató papírtól az igényes hobbista minőségig bármilyen lehet, amit elbír a gép. Ha kinyomtattad a nyuszikat, már csak pár perc választ el tőle, hogy húsvéti dekorációt gyárts (gyártsatok) belőlük.

Nyuszidoboz

húsvét,húsvéti dekoráció,letölthető húsvéti dekoráció,letölthető
Forrás: Hámori Zsófia
Nyuszidoboz

Nyuszidoboz sablon

Kinyomtatás után vágd körbe a sablont, majd a vonalak mentén hajtogasd össze a dobozt, végül ragaszd össze papírragasztóval!

Letöltöm

Nasitartó nyulak

húsvét,húsvéti dekoráció,húsvéti letölthető dekoráció,letölthető,nyúl
Forrás: Hámori Zsófia

Nasitartó nyúl sablonok

Kinyomtatás után vágd körbe a sablonokat, majd hajts előre a nyulak kezét és ragaszd őket egyenként egymáshoz, végül rejts valami rágcsálnivalót a kezükbe!

Letöltöm

Nyuszi ültetőkártya

húsvét,húsvéti nyúl,húsvéti dekoráció,letölthető
Forrás: Hámori Zsófia
Nyuszi ültetőkártya

Nyuszi ültetőkártya sablon

Nyomtatás után hajts félbe a papírt a nyúl faránál, majd vágd körbe az így kapott duplán hajtott papírt ügyelve, hogy szaggatott vonalat mentén véletlenül se vágd körbe az ollóval! 

Letöltöm

Ha pedig idő közben mégis kedved támadt elkészíteni néhány egyszerű húsvéti dekorációt, kattints a galériára, ahol találsz 7 szuper inspirációs ötletet!