Borítókép: Karácsonyi dekoráció fillérekből Forrás: pexels

Karácsonyi dekoráció fillérekből

Talán idén még fontosabb szempont karácsonykor a spórolás és az, hogy csak a lehető legfontosabb dolgokra költsünk. Véleményem szerint nem is a minél nagyobb költekezésről szól a karácsony, viszont a hangulatot meg kell teremteni otthon. Ehhez gyüjtöttünk pénztárcabarát ötleteket.

Mi mindig félretesszük a szép wcpapír gurigákat, fonalmaradékokat és egyéb dolgokat, amikből egyszer majd dekorációt fogunk tudni készíteni. Idén is már ősszel elkezdtük gyüjteni a hozzávalókat, mert azért azt fontos megjegyezni, hogy nem gyüjtögetők vagyunk, akik szerint még minden jó lehet valamire. Csak nem feltétlen dobjuk ki azt, ami esetleg másnak már első ránézésre szemét lenne.

Természetesen a random hozzávalókon kívül megcsináltam a házifeladatomat is és gyűjtöttem ötleteket, amiket esetleg a gyerekekkel együtt tudunk kivitelezni és megcsinálni egyik nap ovi után. Úgyis olyan gyorsan sötétedik, és a környékünkön egyik játszótér sincsen kivilágítva így muszáj behúzódnunk a sötét elől és így együtt eltölteni egy kis minőségi időt.

Én azért is szeretek a gyerekekkel alkotni, mert egyrészt így jobban vigyáznak a kint levő dekorációra, másrészt büszkén mutogatják mindenkinek aki vendégségbe érezik hozzánk. És nem utolsó sorban pedig szuper lehetőség a figyelmünket csak nekik szentelni és beszélgetni egyet az alkotóállomás körül.

Éva Advent 2022

Éva Advent 2022

MEGRENDELHETŐ MOST INGYENES KÉZBESÍTÉSSEL!

November 28. és december 4. közöttiötti megrendelés esetén a magazint december 9-én kapod kézhez.

További szállítási dátumaink:

  •  megrendelés: 2022.12.05-2022.12.11.-ig, szállítás: december 16.

 

875 Ft

1095 Ft