Halloweeni dekorációk percek alatt

Borítókép: Halloweeni dekorációk percek alatt Forrás: pexels
Gyerekekkel vagy egyedül, mindig jól jöhet pár halloweeni alkotás. Tökéletes minőségi közös idő a gyerekekkel, az eredményt kitehetitek és a lakást díszítik.

Bár sokan még húzzák a szájukat, de itthon is kezd egyre szélesebb körben elterjedni a halloweeni beöltözés, és a házak rémisztő dekorálása. Magyarországon a Halottak napja és a temetőbe járás az, ami ilyenkor a megszokott, a nagy családi ünneplés és rémisztgetés kiesik a kultúránkból. Az elmúlt években azonban egyre inkább kezd elterjedni hazánkban is ez a szokás.

A mi környékünkön például, lehet jelentkezni házaknak, akik fel fogják díszíteni a bejáratukat, be lehet hozzájuk csengetni és a gyerekek kis édességet kapnak. Pont, mint Amerikában, azzal a kivétellel, hogy csupán pár ház lesz feldíszítve és mindenki egy megadott útvonalon fog végig járni. Ezzel is minimalizálva azokban a rossz érzést, akik nem szeretik ezt az ünnepet, sőt nem is tekintik ünnepnek egyáltalán.

A dekorációkat, könnyedén elkészíthetjük a gyerekeinkkel, sőt talán velük még élvezetesebb lehet. Mi ilyenkor mindig jókat beszélgetünk, jelen esetben akár olyan témákról is, amik szerencsére nem mindennaposak, mint a halál és az elmúlás.

Ha tovább nézelődnél még akkor nézegesd meg a következő galériát is!