5 szépségápolási termék, amit meglepő dolgokra használhatsz

Borítókép: 5 szépségápolási termék, amit meglepő dolgokra használhatsz Forrás: Getty Images
A mai világban nem árt egy kis leleményesség, hiszen sosem tudhatod, milyen helyzetből kell kivágnod magad.

Gyerekkoromban lélegzetvisszafojtva ültem a tv előtt minden alkalommal, amikor MacGyver feltűnt a képernyőn, mert tudtam, hogy az epizód végén -kis túlzással- egy gyufaszál segítségével, egészen elképesztő módon fog megmenekülni valami nagyon nagy slamasztikából.

Ez a fajta találékonyság nem csak akkor jön jól, ha épp egy méregdrága gyémántot kell visszalopnod a jogos tulajdonosának, vagy ha eltérítik a vonatot, amin utazol. A kisebb házi praktikák, mint hogy mire használhatod a fokhagymát (ételízesítésen túl), mindig jól jönnek és az egész háztartásban találsz olyan dolgokat, amiket többféleképpen alkalmazhatsz.

Ezeket a szépségápolási termékeket például nem csak a fürdőben tudod hasznosítani.

Ezekből a jolly joker termékekből érdemes betáraznod otthon, hiszen bármikor jól jöhetnek. A dm active beauty kártyával a szokásos pontgyűjtésen túl, havonta megújuló kuponokat is találsz az online kuponközpontban. Aktiváld a kuponokat az extra pontokért, hogy még gyorsabban gyűljenek a pontjaid, melyeket így még nagyobb kedvezményre tudsz beváltani. Tudj meg többet az online kuponok használatáról!