#Vegyélhazait: 7 magyar dizájner ékszer, ami nem fog szembejönni veled az utcán

ékszertervezők,ékszer,vegyélhazait Forrás: Reflection jewellery/Fruzsi Fekete jewelry
Imádom az ékszereket, hiszen a legegyszerűbb farmer-póló kombót is könnyedén feldobhatom egy jól megválasztott darabbal. Ezért összegyűjtöttem néhány hazai ékszertervezőt, akiktől érdemes beszerezni néhány remek darabot.

Veled is előfordult már, hogy egy barátnődön ugyanaz a fülbevaló, karkötő, vagy gyűrű ékeskedett, mint rajtad? Nem csoda, hiszen mióta elárasztották a bizsuk a legtöbb fast fashion ruhamárkát, fillérekért juthatunk hozzájuk, aminek megvan az a hátránya, hogy…

  • szembejön veled az utcán,

  • látszik rajta, hogy tömeggyártott termék,

  • hamar kopik, esik ki belőle a kő, vagy törik el.

A magam részéről mindig is jobban szerettem azokat az ékszereket, amik kifejezik a személyiségemet, szinte majdnem minden ruhámhoz illenek, nem hatnak olcsónak, gagyinak, és kellőképpen dekoratívak, egyediek. Éppen ezért örültem meg nagyon, amikor az InStyle magazin elindította a #Vegyélhazait kezdeményezését, amiben magyar márkákat, képzőművészeket, tervezőket támogat, elérésüket felhasználva pedig segítenek bemutatni őket a nagyobb közönségnek. Így mindenki jól jár: jól járunk mi, mert megismerhetünk egy rakás tehetséges hazai alkotót, és ők is, hiszen a koronavírus-járvány alatt sokan kerültek közülük is nehéz helyzetbe.

vegyélhazait,instyle
Forrás: InStyle/#vegyélhazait
#Vegyélhazait

Ha te is szívesen támogatnád őket azzal, hogy rendelsz tőlük, vagy kifejeznéd számukra a tetszésedet a kanapén ülve, csatlakozz a #vegyélhazait facebook csoporthoz, ahol számtalan kategóriában találsz szebbnél szebb termékeket és ismerkedhetsz meg tehetségesebbnél tehetségesebb hazai alkotókat.

Ebben az összeállításban az ékszerek rajongóinak gyűjtöttünk össze pár izgalmas tervezőt, illetve azok szebbnél szebb ékszereit!