Teremts új külsőt

Borítókép: Teremts új külsőt
Találj ki egy új frizurát, próbáld ki a Braun új Satin Hair kollekcióját, ami a Satin Ion technológiának köszönhetően fényt és simaságot kölcsönöz majd a hajadnak.
Teremts új külsőt a Braun Satin Hair kollekció segítségével! Próbáld ki a SatinStyler-t, ezzel laza, természetes hullámokat varázsolhatsz hajadba, de ha más külsőt szeretnél, akkor vedd kezedbe a SatinLiner-t, amivel szatén puhaságú egyenes tincseket érhetsz el.

A SatinPro a szatén fényével és lágy tapintásával ajándékozza meg hajadat a szárítás alatt és után. A Satin Ion technológia segít megszüntetni a szálló és sztatikus hajszálakat, és a frizurát ragyogóvá teszi. A Satin Ion technológia lényege, hogy a készülék egyetlen gombnyomásra negatív töltésű ionokat bocsát ki az egyébként pozitív töltésű hajfelületre, ezzel a töltések kiegyenlítik egymást, aminek köszönhetően ez a természetes kondicionáló hatás a hajat élettel telivé, és tökéletesen simává varázsolja.

SatinPro hajszárító
Egyenletes hőkibocsátása segít megvédeni a hajat a kiszáradástól, és megőrzi annak ragyogását. A Ceramic Care modulnak köszönhető egyenletes hőeloszlás véd a túlmelegedéstől, a 2200 Wattos teljesítmény hatására pedig valamennyi hajtípus hatékonyan, a károsodás veszélye nélkül szárítható.
További újdonság – a vásárlók igényeinek megfelelően – a Silence technológia, melynek bevezetése különösen csendes használatot tesz lehetővé. Az új termék könnyedén alkalmazkodik számos egyéni igényhez, 3 különböző hőerősséggel és a kétféle levegőkifújási beállítással kapható.
Braun SatinPro hajszárító: 12 490 Ft

Braun SatinLiner hajegyenesítő
Megérkezett a Braun új vezetékes hajvasalója, a SatinLiner. Ez a készülék szintén a már ismert Satin Ion technológiával készült. A SatinLiner NanoGlide kerámialapjai különlegesen sima mikrostrutúrájának köszönhetően a készülék könnyedén siklik végig a haj felületén, ezzel csökkenti a haj töredezésének lehetőségét, a mozgó kerámialapok pedig minimálisra redukálják a hajszálakat érő nyomást. Használatával a haj puha, gyönyörűen fényes lesz, látványra és érzetre egyaránt nagyszerű.
A SatinLiner kevesebb, mint 30 másodperc alatt éri el azt a 130 C és 200 C közötti a hőmérséklet, amellyel a hajszalonok professzionális termékeinél találkozhatunk. A hőmérséklet a hajtípusunkhoz igazodva 5C-onként emelhető, ezzel is igazodik az egyedi igényekhez. Különlegessége az egyedülállóan nagy LCD kijelző, mely egyszerűvé teszi a használatot, hisz folyamatosan nyomon követhetjük a készülék állapotát. Feledékenyeknek könnyítés, hogy a hajvasaló 30 perc után automatikusan kikapcsol, illetve a piros jelzőgomb mindaddig világít, míg a készülék meleg.
Braun SatinLiner hajegyenesítő: 15 990 Ft

Braun SatinStyler hajsütővas
A Braun új hajsütővasa szintén Satin Ion technológiával készült. Használatával az alkalomhoz illő, hosszantartó, természetes hatású hullámokat vagy akár sűrű csigákat formázhatunk hajtincseinkből. A SatinStyler kevesebb, mint 60 másodperc alatt eléri a 180 C-ot. 130 C -tól 5 C-onként növelhető a hőmérséklet hajtípusnak megfelelően. Működés közben a készülék végig egyenletes hőmérsékletet tart, így valamennyi hajtincs tökéletesen formázható. A Satin Liner-hez hasonlóan a hajsütő is az egyedülálló Ceramic Care bevonatot kapta, ami egyenletes hőeloszlást biztosít használat közben, védi a hajat, segít a selymesen puha, szaténhatású hullámok elkészítésében. Az LCD kijelző segítségével a készülék valamennyi változását figyelemmel követhetjük, használata szinte gyerekjátékká válik.
Braun SatinStyler hajsütővas: 11 490 Ft