Öltözz te is tavaszba! Mutatjuk a legszebb darabokat!

Borítókép: Öltözz te is tavaszba! Mutatjuk a legszebb darabokat!
Ahogy közeledik a március, testünk-lelkünk egyre jobban áhítozik a napsütésre és a jó időre. Hogy ledobhassuk a nagykabátot, a csizmát, a vastag pulóvereket és újra szupernőies, lágy esésű, tavaszt és nyarat idéző ruhákba bújhassunk. Van egy szuper hírünk: a C&A már megidézte a tavaszt és Barcelonában mutatta be a 2023-as tavaszi-nyári kollekcióját "Love the future again" elnevezéssel. Kíváncsi vagy rá? Már mutatjuk is!

Öltözz a jövőért!

Igen, jól olvastad, a jövőért. A divat és a fenntarthatóság ugyanis ma már nem egymással ellentétes fogalmak. Mert öltözködhetsz úgy, hogy azzal bolygónk és a legfiatalabb generációk jövőjét szolgálod és támogatod. A C&A 2023-as tavaszi-nyári kollekciója immár a második, amely követi a márka új irányvonalát, és amelyet 2022 szeptemberében egy új kampánnyal indított. A C&A továbbra is minőségi, megfizethető ruhákat kínál és a jövőben a mindennapok könnyedebb, divatosabb és sokoldalúbb ruhatárára összpontosít.

A világjárvány, a folyamatos politikai és társadalmi változások a komfortzónánkon kívülre kényszerítettek- és kényszerítenek még mindig- minket, ennek eredménye, hogy egyre inkább alkalmazkodunk és elképesztően rugalmassá válunk.

Ami a 2023-as tavaszi/nyári kollekciót illeti, a C&A hisz abban, hogy ezek a változások megmaradnak és egy új életmódot alakítanak ki, ezért a tavaszi/nyári kollekciójukkal azt szeretnék elérni, hogy SZERESSÜK ÚJRA A JÖVŐT.

A pandémiával az emberek minden eddiginél inkább a természetes környezetet keresik. Egyértelműen láthatjuk a vidékre vándorlást, ami érdekes kombinációt hoz a divatban: az okos öltözködés találkozik a puszta esztétikai jóval, a minőségi kivitelezéssel és a kézműves elemekkel.

Forrás: C&A

A C&A tervezői ezeket a trendeket figyelembe véve három makrotrendre épülő kollekciót dolgoztak ki: természet, magabiztosság, és az univerzális gyógyulás, melyek kiemelik a C&A folyamatos elkötelezettségét az olyan értékek iránt, mint a fenntarthatóság és a befogadás. Ennek eredményeként született meg a "Love the future again", egy a természetes anyagokon és színeken alapuló kollekció.

Kényelmes vagy csinos?

Naná, hogy mindkettő! Öltözködj mindig csinosan, stílusosan, de közben a kényelemnek se ints búcsút. A C&A tavaszi-nyári kollekciójában a kényelem és a magabiztosság jegyében a fő szerepet az olyan anyagok kapják, mint a pamut, a voile és a len, amelyek puhaságot biztosítanak más, strukturáltabb anyagokkal kombinálva, mint például az öltönyök és a kabátok esetében a twill.

Forrás: C&A

Elegáns pasztellek és vibráló színek

Ami a színeket illeti, a tavaszi-nyári kollekcióban a fehér, a homok és a krémszín ultra-nyugodt árnyalatai dominálnak, míg néhány ruhadarabon élénk lila, piros és fukszia színek jelennek meg. A bézs és a semleges színek lehetővé teszik, hogy a szövetek legfinomabb aspektusát lássuk, ugyanakkor kiemelik a gyönyörűen szabott fazonokat is.

Az ördög a részletekben (is) rejlik

Az egyik oldalon nagyon nőies, a derekat hangsúlyozó darabokat láthatunk, a másik oldalon pedig nagyon laza sziluettet, széles szárú nadrágokkal és modern tunikákkal. Az idei tavasz-nyár nagy sztárjai lesznek – és biztosan te is imádni fogod- a kontrasztos, túlméretezett és drapírozott, gyűrött anyagok (wrap) és a csomós (knot) trendek! Igazán ámulatba ejtő, ahogy a kollekcióban életre kelnek a díszítések és a különböző részletek – melyek az új tavaszi-nyári trend domináns elemei-. A bő ujjak és a kivágások a személyiség és a szabadság kifejezésére szolgálnak.

Forrás: C&A

Trendi, kényelmes és időtálló

Az egész kollekció úgy készült, hogy tartós és időtálló legyen, erre példa az ujjatlan trench coat vagy a háromrészes öltöny, amelyek letisztult vonalakkal és gondos munkával lettek megtervezve, hogy a szezon nélkülözhetetlen darabjaivá váljanak. A kiegészítőket is úgy alakították ki, hogy könnyen kombinálhatók legyenek más ruhadarabokkal, amelyek már megtalálhatóak a ruhatárodban, és a modern nők életének minden területéhez illeszkedjenek.

Az öltözködés kettőssége ma már minden szekrényben jelen van. Mivel a világjárvány megzavarta az otthonról és a munkáról alkotott elképzeléseinket, a stílusaink egymásba olvadnak. Imádjuk, hogy a szatén ruhadarabokat, amelyeket korábban különleges alkalmakra tartogattunk, most nagyon lazán viseljük. Olyan sokoldalú és könnyen kombinálható divatot keresünk, amelyet viselhetünk az irodában, egy reggelin, otthon vagy akár egy esti programon is. Az időtlen darabok természetesen ezekre az igényekre adják a legjobb választ. Például a ballonkabátok fontos visszatérésüket élik. Ezek a mi mindennapi rétegezhető darabjaink, amelyeket fel és le is lehet öltöztetni, személyre szabottan. Ezt az elvet a ruhatárunk minden darabjára alkalmazni szeretnénk: viselheted őket munkába járva, de akkor is, ha a barátaiddal találkozol egy italra.

A C&A 2023 tavaszi-nyári kollekciója minket teljesen elvarázsolt és ha megnézed te is, biztosak vagyunk benne, te is így érzed majd!

A C&A 2023-as tavaszi/nyári kollekciója 2023. márciusától elérhető a C&A magyarországi áruházaiban és a webshopban a www.c-a.com oldalon.