Öltöztesd kisbabád körülölelő szeretetbe a C&A új bébiruha kollekciójával!

Borítókép: Öltöztesd kisbabád körülölelő szeretetbe a C&A új bébiruha kollekciójával! Forrás: C&A
Kisbabánk létezésének első pillanatától kezdve a legjobbat szeretnénk adni neki: óvjuk, figyeljük, gondoskodunk róla és körülölelő szeretettel vesszük körbe. A C&A új bébi kollekciója pedig pont ebben segít: hogy kisbabád valóban a legjobbat kaphassa.

Feltétel nélküli szeretet

Szülőként a szeretet ereje azt jelenti, hogy azt a leglélegzetelállítóbb intenzitással éljük meg. A C&A itt van, hogy megossza Veled ezeket a pillanatokat, és hogy kényelmes, könnyen kezelhető ruháival segítsen Neked. A szeretet által egyesülve azt jelenti, hogy együtt utazunk a szülői lét hullámvasútján, a C&A bébi kollekciója pedig remek alapot nyújt az együttléthez és a szeretet megtapasztalásához-és persze ahhoz is, hogy a hullámvasúton minél több legyen a boldog, önfeledt pillanat, a fent, mint a lent-.

Forrás: C&A

Isten hozott, kisbaba!

Amikor megszületik a kisbabánk, semmihez sem fogható kötődést és hatalmas szeretetet érzünk iránta. És ez a szeretet egyben gondoskodást is jelent. Azt, hogy annak, akit szeretünk, a legjobbat adjuk magunkból és mindabból, ami körbevesz bennünket. Természetes, hogy ruhákból is olyan darabokat választunk, amelyek a lehető legnagyobb komfortérzetet adják a kisbabánknak: pihe-puha, kényelmes, egyben szépséges és bájos szetteket. Mert mi szülők, ezzel is a szeretetünket fejezzük ki.

Forrás: C&A

Szeretjük a puhaságot

A C&A babaholmik puha alapanyagokból készülnek, mert a C&A tervezői tudják, hogy a szülők egyszerűen a legjobbat akarják a kicsiknek. Azzal tűnnek ki, hogy kiváló minőségűek, mégis megfizethetőek és tetőtől talpig öltöztetik a kicsiket. Ezért hívják őket a szeretet rétegeinek. Termékeik kímélik a baba bőrét, ezáltal biztonságban, kényelmesen és egyszerűen szeretve érzik magukat.

A C&A támogatja a szülőket abban, hogy szuper puha és tartós babaholmikkal nagyszerű döntést hozzanak babájukért.

A C&A bébi kollekciója elérhető a C&A magyarországi áruházaiban és a webshopban a www.c-a.com oldalon.

Öltöztesd kisbabád a C&A bébikollekciójának pihe-puha darabjaiba! Nézd csak, milyen csodaszépek!