Borítókép: 8 szépségtermék, ami nem hiányozhat az irodai fiókodból

8 szépségtermék, ami nem hiányozhat az irodai fiókodból

A mi neszesszerünkben mindig ott lapulnak...

...és ami azt illeti, rengetegszer kihúztak már minket a csávából egy-egy fontos míting vagy üzleti ebéd előtt. Lássuk hát a mi kedvenceinket!

1. Kézkrém
Nincs is finomabb, jobb, megnyugtatóbb érzés, mint kézmosás után jó vastagon bekenegetni a kezünket legrégebbi barátunkkal, a Niveával!


Repair & Care regeneráló kézápoló, 50 ml, Nivea, 919 Ft


2. Ajakápoló

Télen-nyáron jó szolgálatot tesz - télen a fűtés, nyáron pedig a teljes gőzzel nyomuló légkondi szárítja ugyanis ki az ajkainkat. Kakaóvajasból amúgy is jöhet bármi és bármennyi!


Kakaóvajas ajakbalzsam, , 499 Ft


3. Golyós szemkörnyék ápoló
Nekünk, akik állandó, ádáz küzdelmet folytatunk a szemünk alatti sötét karikákkal, ez az egyik legkedvesebb találmányunk. Délután mindig előkerül a fiókból, jólesően hűsíti, frissíti és hidratálja a szem alatti bőrt.


Fiatalság serkentő szemkörnyék ápoló, 15 ml, Yves Rocher, 5800 Ft

4. A parfüm
Csak mert jót tesz a kedvünknek. Azért bánjunk vele csínján, nem kell, hogy az egész iroda a mi kölninkben ússzon! Téli kedvencünk a Body Shop újdonsága - a füstös rózsa illata valósággal melegíti a lelkünket.


White Musk Smoky Rose EDP, 30 ml, , 5990 Ft

--pagebreak--

5. A szempillaspirál
Na de tényleg, melyik nő bírja sokáig nélküle?! :) Az Aden márkát és szuper termékeit csak nemrégiben fedeztük fel, de máris nagy-nagy rajongói lettünk. Ez a szempillaspirál - amellett, hogy extrahosszú pillákat fest - még bambuszkivonatot és E-vitamint is tartalmaz.


Intelligent szempillaspirál, Aden, 1016 Ft

6. Alapozó, korrektor
Vagy mindkettő egyben! Amikor a mosdó tükrébe nézve azt látjuk, hogy már megint beleszürkültünk a nap megpróbáltatásaiba, és a már emlegetett karikák ismét zombikülsőt kölcsönöztek az arcunknak, na ekkor kapjuk elő a Lush csodaszerét, és mentjük vele, ami még menthető! Általában működik...


Light Pink krémárnyaló, 20 gr, Lush, 3750 Ft

7. Pirosító
Higgyjétek el, a zombikülsőn ez is hatalmasat tud dobni! Jó tanács: mindig ellenőrizzétek a végeredményt természetes fényben, mivel a munkahelyi mosdók nem a kiváló megvilágításukról híresek.


Stay Blushed folyékony arcpirosító, Rimmel London, 1369 Ft

8. Vörös rúzs
Őt szegényt sokkal ritkábban használjuk, mint szeretnénk, de azért meg nem válnánk tőle semmi pénzért. Sosem lehet tudni, mikor kell a munkahelyünkről szaladni valami szuper esti programra - ilyenkor jöhet a vörös rúzs verzió!


Luxe Glitz ajakrúzs, Avon, 2150 Ft

Kedvenc beauty webshopjainkat keresd a decemberi számunk webshop mellékletében!