Lépjen be a szépség birodalmába!

Borítókép: Lépjen be a szépség birodalmába!
Kényeztetésre vágyik? A megoldás csak egy karnyújtásnyira van! Térjen be az új NIVEA Szépségpontba, ahol egy helyen szépülhet, vásárolhat és kikapcsolódhat!

A NIVEA Szépségpont az ország első és egyetlen NIVEA márkaboltjaként – Hamburg, Bécs és Graz után – most fővárosunkban, a belváros szívében, az V., Károly krt. 24. szám alatt nyitja meg kapuit. A NIVEA Szépségpont azonban sokkal több egy egyszerű márkaboltnál: miközben Ön kedvére válogat a NIVEA termékek széleskörű és exkluzív kínálatából, szakembereink személyre szabott tanácsokkal segítenek Önnek a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.

A dekorkozmetikumok iránt érdeklődőket NIVEA Beauté termékekkel és rendszeres sminkbemutatóval várjuk! Az országban fellelhető legszélesebb NIVEA testápolási és tusfürdő kínálat mellett, itt ismerkedhetünk meg először a NIVEA Lipcare ajakápoló termékcsaláddal is.


A NIVEA Szépségpontban arra is lehetősége nyílik, hogy kellemes légkörben kikapcsolódjon és kényeztesse magát, akár tetőtől talpig megújulva egy fáradt nap után, vagy éppen felkészüljön az esti „bulizásra”. Az üzletben található szalon kozmetikával, fodrászattal, masszázzsal és manikűrrel várja Önt, szakértőink pedig mindent megtesznek majd azért, hogy a nálunk eltöltött idő feledhetetlen élményt nyújtson! A pihentető testmasszázs, kozmetikai kezelések, fodrászat és manikűr mellett sminktanácsadást is igénybe vehet a Magyarországon csak itt kapható NIVEA Beauté sminktermékekkel, valamint bőr- és hajdiagnosztikai tanácsadással állnak rendelkezés a szakemberek.

A NIVEA Szépségpontban lehetőség van internetezni is – az e célra kialakított kellemes sarokban vendégeink egy kávé vagy egy üdítő mellett olvashatják e-mailjeiket, vagy böngészhetik a világhálót.

A cél olyan légkört teremtése, ahová bármikor szívesen betérünk és visszatérünk, ahol felkészült szakemberek segítségével bármilyen szépségápolási problémánkra azonnal megoldást találhatunk. A szolgáltatásokat rendszeresen igénybe vevő vendégek pontgyűjtő akciónkkal számos kedvezményben részesülnek.

NIVEA Szépségpont
Cím: 1054 Budapest, Károly krt. 24.
Bejelentkezés: 06 20/940 3841
Nyitva tartás: H-P: 8.00 – 20.00
SZ: 8.00 – 13.00

www.niveaszepsegpont.huA SZÉPSÉG JÓ ÉRZÉS