JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Kell a púder!

Borítókép: Kell a púder!
A sminkelés méltó – és elengedhetetlen – befejezése a púderezés. Körbejártuk, milyen púderek vannak és melyek a legfőbb erényeik.


Clinique: Stay-Matte Sheer Pressed Powder (7000 Ft)
A bőr kifényesedését meggátoló, olaj nélküli púder fátyolos textúrája tökéletesen matt hatást ad. Ideális azoknak, akiknek bőrén kisebb-nagyobb zsíros területek is vannak.

Lancôme: Blush Subtil Shimmer (10600 Ft)
A pirosító felfrissíti, üdíti a legfakóbb arcot is. Akkor is hasznos, ha az alapozó kissé elfedte a természetes pírt. Akerekded arcformára hosszanti irányban, a hosszúkásra vízszintesen vigyük fel az arccsont alá apirosítót.

MAC: Select Sheer Pressed (6500 Ft)
A leheletvékony, tiszta és selymes kompaktpúdert vékonyan kell felvinni, így átengedi a bőr természetes élénkségét és frissességét.

Dior: Bronze Collagen-Activ bronzosító (15 000 Ft)
A bronzosító meleg, napsütötte hangulatot ad az arcnak, a természetes napbarnítottságot pedig kiemeli. Az arccsontra, az orr hegyére és az állra is tegyünk belőle, hiszen ezek a területek barnulnak legelőször.

Giorgio Armani: Micro-fil Loose Powder (12 900 Ft)
Púdert főleg a fényesedésre hajlamos helyekre tegyünk (az orra, a homlok környékére), különben a bőr természetellenesnek és túlterheltnek tűnik.

Sisley: Poudre Transparente (15500Ft)
A porpúder fixálja a sminket, garantálja, hogy az alapozó a helyén maradjon. Ez a selymesítő hatású, finom textúrájú porpúder bársonyos, ragyogó, ugyanakkor szép, matt bőrt varázsol. Körömvirág-kivonattal készült.

Összeállította: Rinyu Piroska, Fotó: Jágfai Eszter/beton fotóstúdió. Ez a cikk a 2011. évi szeptemberi számban jelent meg. Minden jog fenntartva.