Borítókép: Íme a gyerekruha, ami együtt nő a kölköddel... komolyan! Forrás: Getty Images

Íme a gyerekruha, ami együtt nő a kölköddel... komolyan!

Nőnek, mint a dudva? Mire eljön a tél, addigra kinövik a nagy gonddal összeturizott téli holmijaikat? A fél életedet ruhahajtogatással töltöd, a másik felét pedig bababörzéken? Mire az összes játszós cuccára felvarrtad az óvodai jelét, kezdheted elölről? Ha nagyjából ez a helyzet nálatok is, akkor jó hírünk van.

A Petit Pli francia ruhamárka olyan utcai gyerekruhát fejlesztett ki, amit 4-től 36 hónapos korig hordhatnak a kölkök. Igen, ugyanazt a példányt! Ezek a ruhadarabok ugyanis olyan anyagból készültek, amelyek a gyerekkel együtt nyúlnak. Ja és azt még nem említettük, hogy a Petit Pli termékei szél- és vízállóak, továbbá egész kicsire összehajthatók, mosógépben moshatók és még gendersemlegesek is – ami szintén praktikus, ha belegondolunk. Habár vannak pink színben is.

Az egyetlen probléma ezekkel a ruhákkal az, hogy még nem kaphatók: bevezetés előtt állnak egyelőre. De ha egyszer piacra kerülnek, egészen biztosan kipróbáljuk – nagyszerű lenne, ha évekig nem kellene ruhát vásárolnunk a gyereknek, legalábbis utcai holmit nem!

Amíg el nem érkezik a boldog korszak, amikor egyetlen darabbal kihúzhatjuk hosszú évekig, addig is néhány tipp: így spórolhatsz a babaholmikon!