Sztárdömping a Párizsban megrendezett H&M Studio divatbemutatón

Borítókép: Sztárdömping a Párizsban megrendezett H&M Studio divatbemutatón
Tegnap este tartotta a párizsi divathét keretein belül a 2014-es őszi divatbemutatóját a H&M Studio.

A Grand Palais-ben, 600 vendég – köztük Miranda Kerr, Jessica Alba és Solange Knowles - előtt tartott bemutatón a ruhákat olyan modellek viselték, mint Axente Vanessa, Andrea Diaconu, Joan Smalls és a brazil nagyágyú, Izabel Goulart. Az Éva is ott járt, és begyűjtött számotokra néhány szuper exkluzív fotót és egy videót is az eseményről!

A bemutató idejére a Grand Palais egy absztrakt városi helyszínné alakult át, grafikus építészeti vonalakkal és a teret részekre osztó hirdetőtáblákkal. A terem központi részén egy színpad volt, amelyen a feltörekvő francia sztár HollySiz adott élő koncertet a bemutató alatt.

A H&M Studio a H&M kulcsfontosságú, szezonális divatkollekciójának lesz az új neve. A kollekcióhoz kijelölt tervezői csapat minden szezonban egy limitált, a legdögösebb és feltűnő darabokat tartalmazó H&M Studio kollekciót fog létrehozni. A 2014-es őszi téli ruhák hangulatát a nőies és férfias stílusjegyek keverése adta meg, belebújós ruhákkal, férfizakók alatt viselt redőzött felsőkkel, motoros és pilótadzsekikkel. A termékekhez selyemkreppet, selyemszatént, finomkasmírt és bársonyt használtak. A műszőrme termékeknek ékköves, és kőhímzéses részletek adtak hangsúlyt.

"Annyira jó itt lenni Párizsban, és látni a H&M Studio limitált kiadású kollekcióját. A H&M egy fantasztikus márka – megfizethető, hordható, és divatmutató” - mondta Miranda Kerr.

"Imádom a H&M-et – annyira izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Szeretek úgy öltözködni, hogy különböző dolgokat keverek, a H&M-ben pedig mindig találok valami újat, amikor ott vásárolok” - nyilatkozta Jessica Alba.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt a divatbemutató és mit mondtak a sztárok a ruhákról, nézd meg ezt az összefoglaló videót!