Híres nők, akik használt, vagy vintage ruhában jelentek meg a vörös szőnyegen

Borítókép: Híres nők, akik használt, vagy vintage ruhában jelentek meg a vörös szőnyegen Forrás: Getty Images
Egyre nagyobb divatja lett a sztárvilágban, bár a trend messze nem újkeletű. Összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik emlékezetes vintage viseletet villantottak a vörös szőnyegen.

Egy az alkalomra kölcsönzött, vintage ruhában tündökölt a minap Celeste Barber a Babylon című film premierjén Sydneyben. Az ausztrál komikust egy csodaszép, Vivienne Westwood ruhában kapták lencsevégre a férje oldalán. Celeste a tőle megszokott cinikus humorral posztolt az eseményről Instagram oldalán, külön kiemelve öltözéke eredetét.

Ruhaválasztásával történetesen nem okozott akkora meglepetést; a sztárok, hírességek ugyanis előszeretettel bújnak vintage, vagy „használt” ruhába nagyobb eseményeken. Amellett, hogy ennek komoly üzenete van a fenntarthatóságra vonatkozóan, a dologhoz az is hozzátartozik, hogy a divattörténet egy-egy ritka, ikonikus darabját felöltve szinte biztos a siker a vörös szőnyegen. Az pedig, hogy minden ruhának megvan a maga története, külön izgalmas.

A jelenség persze nem újkeletű. Vegyük például Demi Moore-t, aki az elsők között mutatkozott vintage ruhában széles nyilvánosság előtt, 1992-ben. Galériánkban olyan sztárokat, hírességeket mutatunk, akik hasonlóan emlékezetes, "használt" ruhakölteményben jelentek meg egy-egy rangos eseményen.

Forrás: ITT

Nézd meg a galériánkat!

10 színésznő, aki vintage ruhában vonult végig a vörös szőnyegen