Ha gyerekruha, akkor irány az F&F!

Borítókép: Ha gyerekruha, akkor irány az F&F! Forrás: Tesco Magyarország/F&F
Az F&F nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlói számára kiváló minőséget biztosítson, pénztárcabarát árakon. A brit márka különleges figyelmet fordít arra, hogy minden szezonban kényelmes és jól kombinálható, funkcionális darabokat kínáljon, mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek számára. Az őszi F&F Kids kollekció már megtalálható az áruházakban!

Már megint kinőtte?

"Hogy nő ez a gyerek!"- csodálkoznak rá csemeténkre időről időre az ismerőseink, barátaink. Mi szinte észre sem vesszük rajta, annál inkább a ruhatárán! Mikor a hűvösebb idő beköszöntével elővesszük a melegebb ruhadarabokat, a bölcsibe, oviba, iskolába hordható pólókat, kényelmes nadrágokat, akkor döbbenünk csak rá, hogy bizony mindet kinőtte.

Egy darabig álldogálunk értetlenül a szekrény előtt, hogy akkor most mit is adjunk rá, majd gyorsan összeírjuk, mi mindenre lenne szükség. És adódik a kérdés: hol tudnánk beszerezni mindet a lehető legkedvezőbb áron, de jó minőségben.

Van egy tippünk!

Most érdemes ellátogatni a Tesco áruházak egyikébe, hiszen szeptember 29. és október 05. között 25% kedvezmény jár a megjelölt baba- és gyerekruházati termékekre, amennyiben egy tranzakció során legalább 4000 Ft összértékű F&F baba- és gyerekruházati termék kerül megvásárlásra. A kedvezmény Clubcard kártya használata esetén érvényesíthető a kasszánál! A választék áruházanként változó és eltérő lehet. A részleteket keresd a Tesco áruházak ruházati osztályán!

Nézd csak, milyen gyönyörű darabok között válogathatsz!